De eerste Emerce Expert Session

De eerste Emerce Expert Session

2009 is het jaar waarin social media massaal geadopteerd werd, ook door de grotere bedrijven en de politiek. De campagne van Barack Obama in 2008 bewees al dat je mensen door middel van social media echt in beweging kan krijgen en het massale gebruik van social media tijdens de verkiezingen van Iran geeft aan dat het een belangrijke rol speelt bij de vrijheid van meningsuiting.

Het zal meegespeeld hebben bij de succesvolle eerste Expert Session over het effectief inzetten van social media op 3 december jl. Erwin Blom gaf een duidelijk beeld van de huidige stand van zaken en liet de deelnemers zien hoe zij social media ook voor hun bedrijf kunnen laten werken. Practische tips & tricks van de ervaren expert, en een checklist om zelf aan de slag te gaan. Het verslag van de sessie staat hier.

Dat social media volgend jaar nog een veel grotere rol zal gaan spelen lees je onder andere op ReadWriteWeb: 10 ways social media will change in 2010. De deelnemers van de Expert Session zullen in ieder geval goed beslagen ten ijs komen.

Begin volgend jaar zullen we de volgende Emerce Expert Sessions in deze serie aankondigen. Laat me dus weten als je op de hoogte gehouden wil worden!