Durf te vragen

Een aantal jaar geleden kreeg Nils Roemen gratis een stand op een grote beurs aangeboden waar hij mee mocht doen wat hij wilde. Hij besloot er mensen die elkaar verder kunnen helpen aan elkaar te koppelen. Zo ontstond de eerste durf-te-vragen sessie.

Volgens Nils leven we in een wereld van overvloed en kunnen we die veel beter benutten. Zo zette hij zonder middelen een kantoor op en organiseerde hij een grote opruim-aktie in Estland. Het fenomeen is ook op Twitter flink gegroeid, en #durftevragen of de afkorting #dtf is een van de meest gebruikte hashtags in Nederland. Samen met Fanny Koerts schreef hij er een boek over. En dit boek mag je (zonder te vragen) ook gratis downloaden.

Beter gebruik maken van de resources binnen je bedrijf? Samenwerken met anderen binnen of buiten je organisatie? Zelf bijdragen? Boek dan een Durf te Vragen sessie en leer van Nils hoe je heel ver kan komen door te bedenken wat je nu eigenlijk echt wil, door je vragen goed te formuleren, maar vooral door gewoon te vragen.