Een bijeenkomst in april of mei 2013?

Organiseer je een bijeenkomst in april of in mei 2013? Bekijk dan onderstaande Amerikaanse top-sprekers, die rond die tijd in Europa zijn. Het is vaak lastig om hen speciaal naar Nederland te halen dus profiteer er van dat ze hier al zijn!

Harper Reed – CTO Obama Campagne


Harper Reed
Harper Reed was verantwoordelijk voor het ontwerpen van misschien wel de meest geraffineerde campagne ooit. Hij was de CTO van Obama’s 2012 herverkiezings campagne en het get-out-the-vote programma. De Obama campagne wordt veelal genoemd als een van de meest succesvolle voorbeelden van een social media strategie, van Big Data, en van crowdsourcing.

Harper heeft een uitgesproken mening over deze drie onderwerpen. Voordat hij de Obama campagne begeleidde was hij de CTO van het kledingbedrijf Threadless, een van de meest succesvolle crowdsourcing bedrijven en adviseerde hij Rackspace (cloud, hosting), en Sandbox (VC).

Wil je meer horen over het gebruik van technologie bij het verbeteren van je bedrijfsresultaten, over de inzet van social media en over de toekomst van Big Data? Neem dan contact op, 
Harper Reed is begin mei in Europa.

Howard Rheingold – Social media expert


Howard Rheingold

Howard Rheingold is een van de grondleggers van social media en de bedenker van de term Virtual Community. In 2002 bracht hij het boek Smart Mobs uit, een boek waarin hij de ontwikkelingen in social media (correct) voorspelde. In 2012 werden zijn boeken NetSmart (How to Thrive Online) en Mind Amplifier: Can our Digital Tools make us smarter? uitgegeven. Howard geeft les op UC Berkeley’s School of Information en Stanford University.

In plaats van zich af te vragen of het web ons dom maakt draait Howard Rheingold de vraag om: hoe het ontwerpen en het gebruik van digitale media ons slimmer kunnen maken, zonder daarbij overladen te worden door informatie. Howard Rheingold is begin april in Europa.

Adam Duvander – Technologie voor de niet-technische manager


Adam_Duvander

Adam Duvander is executive editor van Programmable Web, een van de belangrijkste bronnen voor open web API’s. Ook heeft hij het boek Map Scripting 101 geschreven, een boek dat stap voor stap laat zien hoe je je eigen maps kan programmeren door gebruik te maken van Yahoo, Bing en Google Maps.


Adam is een expert op het snijvlak van software development en business. Vanuit de gedachte dat een product alleen succesvol kan worden als de business manager de technologie begrijpt, weet hij de belangrijkste elementen uit te leggen die je moet weten om een succesvol technologieproduct te lanceren. Adam Duvander is rond april in Europa.

Meer buitenlandse top-sprekers? Wij horen regelmatig wie er in de buurt is, neem contact met ons op dan vertellen we er graag meer over!