Emerce Expert Sessions: Workshop Blogging

Emerce Expert Sessions: Workshop Blogging

De volgende workshop in de serie Emerce Expert Sessions gaat over Blogging. De blog is een krachtig communicatiemiddel, een mogelijkheid om het gesprek aan te gaan met je publiek en een platform waarvanuit je een sterk merk kan bouwen.

Kijk naar de levendige communities die zijn ontstaan rondom succesvolle blogs van organisaties als 37signals,HP, nrc.next of Dell en je weet dat bloggen kan werken. En niet alleen bedrijven, maar ook politici, journalisten en individuele experts communiceren succesvol via hun blog.

De Emerce Expert Sessions onderscheiden zich doordat ze gegeven worden door een ervaren expert die uit de praktijk weet wat wel en niet werkt. Deze Expert Session wordt dan ook verzorgd door Dutch Pro-Blogger en blog-pioneer van het eerste uur Ernst-Jan Pfauth. Ernst-Jan speelt een belangrijke rol in de Nederlandse blogosphere, bovendien zette hij binnen een jaar de succesvolle blog nrc.next op waarmee hij in 2009 de prestigieuze Dutch Bloggies won.

Wil je ook weten hoe je een blog effectief kan gebruiken in je (bedrijfs)communicatie, hoe je zorgt dat je blog ook gelezen wordt en hoe je de discussie levendig houdt?

Boek dan nu voor de Emerce Expert Session Blogging, op 8 april 2010.