Experts op de buis

Experts op de buis

De maatschappij wordt steeds ondernemender, dus RTL Z krijgt een hele eigen zender! En is per vandaag 24 uur per dag in de lucht. Erg fijn zo’n nieuwe business nieuwszender, maar nog veel leuker is dat The Next Speaker’s Jim Stolze, Erwin van der Zande en David Lemereis hun eigen programma’s krijgen.

De focus van de zender ligt op nieuws, business, tech, life en finance. Wat ons betreft is het dus niet meer dan logisch dat deze mannen daar een steentje aan bijdragen.

In april werd al bekend dat Bright werd overgenomen door RTL Z, maar vanaf vandaag 22:30 uur gaan we daar ook daadwerkelijk het resultaat Bright TV zien. Hoofdredacteur Erwin presenteert het geheel met Merijn Dogger en David Lemereis is te zien met zijn beroemde Uitpakparty.

Jim Stolze zagen we natuurlijk al een aantal seizoenen wekelijks voorbijkomen in Toekomstmakers – wat ook op de nieuwe zender wordt voortgezet – maar vanaf vanavond presenteert hij ook dagelijks het programma Z Talks. Hierin de meest inspirerende fragmenten zien van de beste TED talks wereldwijd.