Anna Nooshin

Booking request

Anna Nooshin

Anna Nooshin

Anna Nooshin

Anna Nikbakht Nooshin (1986) wist altijd al dat ze wilde ondernemen. Een passie voor mode, maar nog meer voor de groeiende online industrie zorgden ervoor dat ze in mei 2011 samen met online uitgeverij Wayne Parker Kent de website NSMBL startte (Ensemble), een online magazine voor vrouwen die van meer houden dan roze glitters.

Binnen korte tijd groeide de site uit tot een van de grootste lifestyle titels van Nederland, met maandelijks bijna een half miljoen bezoeken en 1,8 miljoen page views. Inmiddels bestaat er ook een internationale versie van NSMBL en is Anna bezig met het ontwikkelen van nieuwe websites.

Dagelijks werkt Anna samen met een team van editors aan NSMBL, waar vrijwel alle onderwerpen die interessant zijn voor vrouwen de revue passeren. In een industrie die momenteel aan enorme verandering onderhevig is, is creativiteit de belangrijkste drijvende kracht. Binnen twee jaar heeft NSMBL dan ook de grote adverteerders aan zich gebonden, waaronder Diesel, Etos, Ecco, Esprit en Nike.

Anna bezoekt twee keer per jaar de internationale modeweken in New York, Londen, Milaan en Parijs en ze heeft samengewerkt met grote labels, namen en printtitels zoals Burberry, NRC, Elsevier, Cosmopolitan, L’Officiel en Marie Claire. Ze geeft lezingen voor bladen als Grazia en ze is momenteel met meerdere online platforms voor bloggers en retailers bezig.

In april 2015 kwam haar boek ‘On Top’ uit, een inspiratiegids voor jonge vrouwen, waarin ze haar tips en ideeën deelt over hoe ook zij het beste uit zichzelf kunt halen. In juni 2016 kwam het vervolg ‘On Life’ uit.

Daarnaast is Anna actief op YouTube, waar ze meer dan 2,5 miljoen views per maand heeft.

Onlangs verhuisde Anna haar carrière naar televisie. Ze is een van de lifestyle experts bij RTL Boulevard, een van de grootste live tv-programma’s in Nederland met 1,5 miljoen kijkers per aflevering. Anna is wekelijks te gast bij de show.

Anna spreekt over bloggen, online tijdschriften, haar eigen site en social media, met een focus op content integratie en contentmarketing in een tijd waar adverteerders vooral de hand op de knip houden.

Anna Nooshin bij TEDxAmsterdamWomen 2017:

Anna Nooshin bij de Grazia Blog Masterclass:

Request booking for this expert

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.