Arthur van Hoff

Arthur spreekt Engels, Nederlands

Onderwerpen: Big data, Development, Virtual reality

Services: Keynote, Presentatie

Meer info: LinkedIn, Website, Twitter,

Aanvraag expert

Arthur van Hoff

Arthur van Hoff

Arthur van Hoff is serial entrepreneur en co-founder van Jaunt, een bedrijf dat toolsets maakt voor het maken van virtual reality films.

Op dit moment is hij Senior Architect bij Apple en heeft hij Artfarth Inc opgericht.

Voordat hij Jaunt oprichtte was hij CTO bij Flipboard, een social magazine. Arthur startte zijn carrière in Silicon Valley bij Sun Microsystems, waar hij een van de eerste ontwikkelaars was van de Java programmeer taal. Sinds toen heeft hij verschillende succesvolle bedrijven opgericht waaronder Marimba (IPO 1999), Strangeberry (gekocht door TiVo), ZING (gekocht door Dell), and Ellerdale (gekocht door Flipboard).

Jaunt is oorspronkelijk begonnen in Silicon Valley maar heeft zich inmiddels verspreid over de rest van de wereld wereld met locaties in Los Angeles, New York, Amsterdam en Shanghai. Deze snelle groei is voornamelijk te danken aan de snelle ontwikkelingen en de algemene groei van de markt.

Arthur is gespecialiseerd in machine learning, big data, mobile applications, 3D printing, en computational photography. Hij komt oorspronkelijk uit Nederland en heeft een MA in Computer Science van Strathclyde University in Glasgow.

Request booking for this expert

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.