Christina Caljé

Booking request

Christina Caljé

Christina Caljé

Christina Calje

Christina is Co-founder van Autheos, een tech platform dat machine learning en artificial intelligence inzet om de video ervaring van gebruikers te optimaliseren.

Merken kunnen via Autheos hun videos opslaan en organiseren, publiceren op consumenten- en reseller sites en hun interactie met bezoekers meten. Bijvoorbeeld door te kijken waar de bezoeker vandaan komen en waar ze naar toe gaan na het zien van de video, en hoe goed de video presteert ten opzichte van KPI’s zoals conversie, merkbetrokkenheid en producten die retour komen. Vervolgens helpt Autheos met het aanpassen van de videos, gebaseerd op een algoritme dat de beste KPI prestatie voorspelt.

Op deze manier past Autheos zowel machine learning (predictive) models toe als rule-based models, waarmee vastgesteld wordt waar de gebruiker zich bevindt in de consumer journey en welke video het beste getoond kan worden op dat moment.

Christina Calje

Deze innovatieve technologie is niet ongemerkt voorbij gegaan en Christina werd gefeatured in nationale publicaties zoals Emerce, De Financiële Telegraaf, RTL-Z en Quote. Autheos wordt erkend als top “European startup disrupting media”.

Christina werd onlangs tot een van de 50 meest inspirerende vrouwen in tech benoemd door Inspiring 50. Ze wordt regelmatig gevraagd om op internationale conferenties te spreken over, onder andere, socially responsible AI, marketing innovatie, media personalisatie en video intelligence.

Autheos werd in 2021 verkocht en sindsdien is Christina adviseur voor verschillende andere startups. Gebaseerd op haar 10+ jaar bestuurlijke ervaring in finance en e-commerce bedrijven in New York, Londen en Amsterdam, helpt ze verschillende AI bedrijven om hun propositie te definiëren en aan te scherpen.

Op haar Engelse profiel staan een aantal lezingen die Christina eerder gaf.

Ze sprak eerder op (tech) conferenties zoals:
– The Next Web – Creating a resonant digital experience for consumers
– The Next Women Summit – Challenges of a tech entrepreneur
– Tech innovations roundtable met de Nederlandse overheid (georganiseerd door Google)
– Rockstart AI Summit – Marketing innovation through AI
– Women in AI – Artificial Intelligence in Ecommerce
– L’Oréal – Being a female leader of an AI tech company
– Google Women’s Group – Female entrepreneurship
– Facebook Developer Circle – Authenticity in leadership
– Founders Summit – Ups and downs of entrepreneurship
– Google Cloud Summit – Innovation and digital transformation

Request booking for this expert

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.