Daan Sip

Booking request

Daan Sip

Daan Sip

Daan Sip

Daan Sip (1978) loopt sinds 2011 in de voorhoede op het gebied van influencer marketing en online video met zijn bedrijf Social1nfluencers.

Vanuit Social1nfluencers vertegenwoordigt hij samen met zijn team de meest vooraanstaande online videomakers (in de volksmond vloggers genoemd) van Nederland. Hij helpt hen verder in hun carrière. Daarnaast ondersteunt hij bedrijven in het opzetten van influencertrajecten en eigen online video strategieën. Begin 2015 heeft hij een belang in Social1nfluencers verkocht aan SBS Broadcasting.

Daan is een bevlogen spreker vanuit zijn eigen ondernemerschap over online influencers en hoe je deze influencers kunt betrekken bij je marketingactiviteiten. Daarnaast spreekt hij graag over het veranderd mediagedrag van millenials en hoe je als merk hen kan bereiken op een impactvolle manier.

Influencer marketing
Vaak populairder dan een gemiddelde BN-er, social media superstars die met hun bereik en invloed grote volgersgroepen wijzen op de laatste trends, beste producten en tofste events. Hoe ga je als merk om met deze influencers? Hoe activeer je ze op de juiste manier voor je merk en welke ‘spelregels’ zijn er van kracht?

Millenials
De doelgroep die niet meer te bereiken is op een traditionele manier. Bewapend met een zappknop (als ze überhaupt al TV kijken), surfend met een adblocker aan en wars van in your face advertising. Wat beweegt deze doelgroep die geboren is na 1980? Hoe verandert hun mediagedrag? Waar liggen hun interesses en hoe kun je hun harten winnen?

Online video(strategieën)
Cisco voorspelt dat in 2019 80% van al het internetverkeer video zal zijn. Een online videostrategie is daarmee een belangrijk onderdeel geworden voor vele merken. Maar hoe bouw je een gedegen videostrategie? En hoe bereik je hiermee de doelgroep en werk je aan een vast publiek?

Endorsements:

Daan is een spreker die vorm en inhoud samenbrengt in een steengoede presentatie. Hij weet zijn ervaring en expertise op het gebied van influencer marketing en online video op een authentieke en down-to-earth manier over te brengen. Daarmee geeft hij heldere inzichten in de snel veranderende wereld van millenials. Zijn presentatie barst van de inspirerende en creatieve cases en soms hilarische anekdotes. Ik heb Daan meerdere keren uitgenodigd om ons marketing-publiek de oren en ogen te openen. Daar slaagt Daan keer op keer in.”
–Aljan de Boer, Bestuurslid Platform Innovatie in Marketing // KeyNote Speaker TrendsActive

Request booking for this expert

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.