David Chislett

Booking request

David Chislett

David Chislett

David Chislett-luidspreker

David Chislett helpt individuen, teams en bedrijven hun creatieve capaciteiten beter te benutten, te laten groeien en te verbeteren. Creativiteit helpt ons niet alleen om de beste versie van onszelf te zijn, maar het is ook de basis voor innovatie, groei en het oplossen van problemen.

David is auteur, dichter, muzikant en kunstenaar. Daarnaast is hij al meer dan 25 jaar ondernemer. De schakel die alles in zijn leven met elkaar verbindt is creativiteit. Hij is de auteur van poëziebundels With All Of You en For You Or Someone Like You , en hij is de mede-oprichter van The Playful Creative Summit. David werd geboren in Groot-Brittannië, groeide op in Zuid-Afrika en woont nu in Nederland. Nergens en Overal is thuis.

Wanneer David een gedicht schrijft, lost hij een probleem op: hoe een specifiek gevoel uit te drukken op een manier die wordt herkend en waarin je je kan inleven. En elke keer dat hij traint, spreekt of coacht, wil hij hetzelfde doen: het probleem dat voor je ligt oplossen of helpen oplossen.

David Chislett-luidspreker

In film zeggen ze dat er maar 4 verhalen zijn. In werkelijkheid werken oplossingen uit de ene sfeer vaak ook goed in een andere. David gelooft dat we allemaal creatief zijn en dat creativiteit je in staat zal stellen om te observeren, analyseren en beslissingen te nemen.

David staat al sinds 1980 op het podium en brengt ervaring, onderzoek, humor en gepassioneerde energie in elke presentatie die hij doet.

Hoe creatief te zijn tijdens een pandemie

Je hoeft niet creatief te zijn om creatief te zijn – Paul Arden

De pandemie gooide de hele wereld een curveball. Opeens was niets meer bekend.. behalve dat het werk gedaan moest worden en het resultaat moest worden opgeleverd.

In de eerste paar maanden kwamen mensen met geweldige oplossingen voor deze uitdagingen:
-Een strijkplank als sta-bureau voor de laptop
-Zelfgemaakte verlichting en microfoonopstellingen voor Zoom-gesprekken, etc.

Het liet ons zien dat, ondanks wat we normaal gesproken denken, we allemaal heel creatief kunnen zijn bij het oplossen van problemen.

Twee jaar later lijkt die bron een beetje op te drogen. David geeft een medicijn tegen de pandemische blues, zoomvermoeidheid en hybride werkangst: hoe word je een wapen van massacreatie?

In deze sessie ontdek je:
· WAAROM en HOE je op toffe nieuwe ideeën komt
· WAT je moet doen om ervoor te zorgen dat je er meer van kunt krijgen
· Tools en trucs om je te helpen meer creativiteit in je leven te krijgen

Het is niet dat je niet creatief bent. Je gebruikt elke dag juist zoveel creativiteit dat je het niet eens meer merkt… totdat de spelregels veranderen.

Weapons of Mass Creation, ABN AMRO, april 2019

Voorbeeld van een online presentatie:

Request booking for this expert

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.