Eva Zahrawi Ruiz

Eva spreekt Engels

Onderwerpen: Company Culture, Leadership

Services: Keynote, Panel, Presentatie

Meer info: LinkedIn, Website, Twitter,

Aanvraag expert

Eva Zahrawi Ruiz

Eva Zahrawi Ruiz

Eva Zahrawi Ruiz

Eva Zahrawi Ruiz is merk- en marketing consultant en executive coach. Voorheen was zij de Brand Director bij Vodafone Nederland, waar ze een nieuwe lijn doorgevoerd heeft in de merkstrategie en de bijbehorende campagnes.

In 1996 studeerde Eva af in Information Sciences, Advertising en Public Relations aan de San Pablo CEU Universiteit in Valencia. In 2000 verhuisde ze naar Amsterdam om te werken voor Cirque du Soleil op de Marketing/Corporate Alliances afdeling, hier was zij onder andere verantwoordelijk voor het managen van de Europese tours. Hierna werd Eva Account Director bij Wunderman en had de verantwoordelijkheid voor de internationale projecten van merken als Land Rover en Jaguar. Vervolgens vertrok ze naar Vodafone Nederland om hier ruim 5 jaar als Brand Director te werken. Eva heeft het Executive Program gevolgd aan THNK, de Amsterdamse School voor Creatief Leiderschap, hier studeerde zij in 2013 af. Eva was lid van het bestuur van ADCN en de Vodafone Nederland Foundation.

Eva’s werk is nationaal en internationaal bekroond met diverse prijzen waaronder: Ciclope, Cannes Lions, RAB, Grand Prix Content Marketing, Best of Social Media, ADCN Lampen, Lovie Awards, Euro Excellence Awards, SAN, International Excellence Awards, AMMA, Epica and Eurobest.

Eva heeft laten zien dat innoveren in een groot bedrijf mogelijk is, zolang je maar doorpakt en resultaten oplevert. Door te focussen op de omzet, kreeg ze bij Vodafone de vrije hand, en kon ze projecten opzetten met maatschappelijke impact. Ze spreekt dan ook over “Intrapreneurship” en “Technology for Good”.

1. Intrapeneurship met impact.
Stick! Dit zegt een hardloper tegen de volgende loper in een estafette. Dit is ook hoe we naar grote organisaties kunnen kijken: een grote estafette, waarin we onze tijd hebben om een deel van het grotere geheel te creëren. En nu is het jouw tijd om te rennen. Grote bedrijven kunnen een grotere impact maken, en jij hebt het estafette stokje. Wat ga je doen met de kansen, de tijd, het budget, de middelen, de invloed en de macht die je kan hebben in zo’n bedrijf? Kan jij als individu het verschil maken en echte impact hebben in een grote en complexe omgeving? Het antwoord is: Ja, absoluut! Maar hoe? Eva Ruiz deed het, deelt haar ervaring en geeft tips.

2. Technology for good
Bedrijven die technologie gebruiken zijn een fenomenaal platform voor het creëren van impact. Als technologie gebruikt wordt om connecties te maken tussen mensen onderling, mensen en objecten en objecten onderling dan kan het een krachtig middel zijn om goede doelen te bereiken. In deze presentatie onderzoekt Eva wat we kunnen doen dat betekenis geeft, dat oplossingen biedt, dat iemand helpt, dat een doel bereikt en wat we kunnen bouwen om het doel te bereiken. Hoe kan technologie een positieve impact hebben op het leven van mensen. En hoe bereik je door goed te doen uiteindelijk betere bedrijfsresultaten.

Eva Zahrawi Ruiz @ Hearsay

Eva Zahrawi Ruiz @ THNK

Request booking for this expert

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.