Joris van Heukelom

Aanvraag expert

Joris van Heukelom

Joris van Heukelom

Joris van Heukelom

Joris van Heukelom is partner bij Makerstreet, een collectief dat digitale media en diensten produceert. Hij is expert op het gebied van innovatie media en de invloed van technologie.

Joris heeft meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van (digitale) media. Tussen 2008 en 2012 was hij CEO van Sanoma Digital. Verder werkte hij 8 jaar bij MTV networks (MTV, TMF, Nickelodeon en the Box), waar hij als Vice President verantwoordelijk was voor de ontwikkeling van diverse tv zenders, online platformen en digitale kanalen in Nederland en Belgiƫ. Ook werkte hij 2 jaar bij KPN in de rol van directeur content voor de consumentenmarkt.

Vanuit zijn rol als mentor bij Rockstart en de Nederlandse Variant van The Founder Institute heeft hij uitgebreide ervaring met het begeleiden van jonge technologie bedrijven. Daarnaast is hij directeur van het IAB (Interactive Advertising Bureau)

Joris is doctorandus in de Communicatiewetenschappen en Master in marketing & advertising. Hij spreekt over de inzet van technologie op het snijvlak van consument, product en dienst, over het innovatieproces van grote bedrijven, design denken, media & verdienmodellen en apps als een content strategie.

Request booking for this expert

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.