Kees Zegers

Booking request

Kees Zegers

Kees Zegers

KeesZegers

Kees Zegers is al jaren een van Nederlands bekendste en meest succesvolle internet ondernemers. In de afgelopen 15 jaar was hij oprichter van 14 bedrijven waarvan er 5 Nederlands marktleider werden.

In oktober 2011 publiceerde hij het boek Startkapitaal, een boek met 100 adviezen voor succesvol ondernemen.

Kees begon als copywriter in de reclame en was later mede-oprichter en prijswinnend creatief directeur van Not Just Film (inmiddels Y&R/NJF). Na de verkoop van Not Just Film was hij samen met Sacha Prins een van de eerste ondernemers die zich gingen toeleggen op internet.

Hij introduceerde veel zaken in Nederland die inmiddels door iedereen als vanzelfsprekend en als mainstream worden ervaren. Voorbeelden hiervan zijn: 24/7 realtime nieuws (NU.NL), Online direct response advertising (Netdirect), Email Marketing (Sapenda, Veritate, Mailmedia, Tripolis Solutions) en de digitale acceptgiro (AcceptEmail).

Als adviseur en als directeur van zijn bedrijven heeft Zegers direct of indirect voor nagenoeg de gehele top 1500 van Nederlandse bedrijven gewerkt. Momenteel is hij actief als spreker, business coach en investeerder. Kees is een visionair die kansen herkent en weet hoe je van een eenvoudig idee een winstgevend bedrijf kunt maken. Zijn verhaal inspireert mensen om tot actie over te gaan.

Request booking for this expert

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.