Khallai Taylor

Booking request

Khallai Taylor

Khallai Taylor

Khallai Taylor - Speaker

Khallai Taylor is de oprichter van RegTheory. RegTheory is een platform dat helpt om medewerkers van banken, fintechs en andere financiële organisaties te trainen op de laatste regelgeving rondom PSD2, security en privacy. De aangeboden informatie is specifiek geselecteerd voor de individuele gebruiker en wordt vervolgens steeds geüpdate en gepersonaliseerd door middel van AI en machine learning. Hiermee hebben deze organisaties altijd de laatste en relevante informatie op het gebied van regulering en cybersecurity bij de hand en geeft het systeem tools om proactief met de risico’s om te gaan.

Khallai heeft meer dan 18 jaar ervaring in technologie. Ze heeft ervaring met data intelligence, regulering en compliance, FinTech en les geven. Eerder was ze professor Software Engineering en decaan bij Engineering en Computer Science. Haar liefde voor data is ontstaan bij IBM waar ze data management oplossingen voor klanten ontwierp.

Khalai Taylor - Speaker

Khallai werkte in de FinTech sector in Berlijn en was onderdeel van verschillende cybersecurity werkgroepen en committees. Ze startte RegTheory in 2019 omdat ze in haar vorige baan ontdekte dat er te weinig kennis is rondom cybersecurity en regulering bij FinTechs en banken. Met RegTheory hoopt ze de kennis te vergroten en er zo voor te zorgen dat er minder cybersecurity risico’s zijn en minder boetes rondom regulerings overtredingen. Daarnaast adviseert Khallai verschillende bedrijven over veilige API’s en Blockchain.

Khallai spreekt over AI, Machine learning, Blockchain, Cybersecurity, Data intelligence, Fintech en regelgeving.

Request booking for this expert

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.