Maarten Lens-Fitzgerald

Booking request

Maarten Lens-Fitzgerald

Maarten Lens-Fitzgerald

Maarten Lens-Fitzgerald

Maarten Lens-FitzGerald is spreker, ondernemer en consultant over toekomst van werk, transformatie en voice diensten. Oprichter van Layar, Teamily en Associate Partner bij Moore Amsterdam.

Met het Augmented Reality Platform Layar behaalde hij zijn eerste publieke successen. Maarten verdeelt zijn tijd tussen Teamily en Voice, het nieuwe conversatie kanaal met Google Home en Amazon Alexa.

Dit nieuwe “oude” medium is in adoptie van 0 naar 50 miljoen slimme speakers gegroeid in drie jaar. Sneller dan het web. Maarten publiceert regelmatig hierover, werkt met diverse bedrijven aan hun eerste voice services en is oprichter van de eerste Nederlandse voice meetup.

Met Teamily helpt hij teams en organisaties effectiever in verandering te worden met behulp van archetypes en data. Gemeente Amsterdam, Singularity University, Rockstart, de Politie en veel anderen maken gebruik van de services.

Hij is medeoprichter van de HRtech meetup. Elke drie maanden host hij dit event voor 100 HR- en innovatie professionals.

Op het podium weet Maarten Lens-FitzGerald energie los te maken. Hij heeft een ontwapenende bevlogenheid en krijgt vaak terug dat hij het publiek geraakt heeft. Door de wereld van de versnellende verandering scherp te duiden en een houvast te bieden helpt hij de directeur, de manager en het teamlid los te komen uit de sleur en het heft van hun toekomst in eigen handen te nemen.

Maarten spreekt over Entrepreneurship, Innovation, Technology Trends, Toekomst van werk, organisatie & transformatie, voice, conversational ai, Augmented reality, teams in verandering

ONDERWERPEN / Titels
– Van HR naar ‘Augmented Work’
– Het nieuwe “oude” medium “voice”: wat ga jij zeggen?
– De road map van het conversationele kanaal

Recente artikelen
– Adformatie 2 maart ’18: Google Assistant praat Nederlands, wat ga jij zeggen?
– Adformatie 21 feb. ’18: Vijf Nederlandse organisaties die nu al ervaring opdoen met ‘voice assistenten’
– Medium 30 jan. ’18: 5 Redenen waarom voice op het punt van doorbreken staat
– Medium 26 jan. ’18: Wat is ‘Voice’, Amazon Alexa, Google Home en Apple Homepod?
– Medium 16 jan. ’18: Niet alleen TV in de verdrukking door Amazon Alexa & Google Home

Referenties:
– Hosten en spreken

“Maarten switches on the room. Awesome speaker, great stories”- Jim Stolze (TEDxAmsterdam)

“You can count on Maarten that his hosting and talks will energize, are visionary as well as accessible. He rocks.” – Wendy van Ierschot (VIE & Founder HRtech Amsterdam)

– Team sessies

“Smart, to the point, inspiring and efficient!” – Amsterdam International School

Maarten bij ACT3, University of Mississippi, School of Journalism, 2014: How to Make Money with AR in Magazine Publishing

Maarten bij TEDx2012

Google Zeitgeist, 2010, “Augmented Reality is an Emerging Mass Medium”

Request booking for this expert

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.