Martin van Kranenburg

Booking request

Martin van Kranenburg

Martin van Kranenburg

Martin van Kranenburg

Martin van Kranenburg (1968) is een online marketing expert met meer dan 17 jaar ervaring in online marketing, online innovatie en conceptontwikkeling. Hij heeft aan de wieg gestaan van de website van D-reizen (1995–2006) en het succesvolle vakantiehuizen verhuurplatform Micazu.nl (winnaar thuiswinkel awards 2011-2014). Eind 2007 heeft hij TravelNext opgericht; het blog over online marketingtrends en ontwikkelingen in de reis- en vrijetijdbranche.

Spreker en dagvoorzitter
Martin van Kranenburg is een veelgevraagd spreker en dagvoorzitter met expertise op het gebied van conversie optimalisatie, online marketing trends, en neuromarketing. Hij is een gepassioneerd spreker die de bezoekers van uw congres of event meeneemt in hoe je website bezoeker onzichtbaar kunt verleiden. Hij laat zien hoe je met kleine aanpassingen, grote resultaten kunt boeken. U kunt hem inhuren als spreker maar ook als dagvoorzitter.

Persuasion. De kracht van het onbewuste.
Martin is de schrijver van de populaire whitepaper ‘online beïnvloeden‘, waarin hij de principes van Robert B. Cialdini heeft vertaald naar een online omgeving. Cialdini is hoogleraar Psychologie en Marketing en bekend van zijn gezaghebbende boek ‘Invloed‘. Tevens is Martin de bedenker van het Conversion Friday model, waarmee hij bedrijven helpt om aan de hand van een structurele focus de online omzet in korte tijd te verhogen.

Request booking for this expert

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.