Robert van Hoesel

Robert spreekt Engels, Nederlands

Onderwerpen: Community Building, Start-ups

Services: Keynote, Panel, Presentatie

Meer info: LinkedIn, Website, Twitter,

Aanvraag expert

Robert van Hoesel

Robert van Hoesel

Robert van Hoesel Timeline

Robert van Hoesel heeft een passie voor twee dingen: Het bouwen van mooie producten en het bij elkaar brengen van mensen, zowel online als op events. Naast het runnen van Young Creators, een community van 23,000 jonge talenten, combineert hij die twee passies in zijn huidige startup Crowded: Software die het makkelijk maakt voor bedrijven om een online branded community te bouwen.

Robert vertelt je hoe je een community bouwt en daarmee je bereik zinvol kunt maken voor je bedrijf.

‘Geef betekenis aan je bereik: activeer jouw community’
Je doelgroep heeft iets gemeen, iets wat hen bind. Waar jij op zoekt bent naar authentieke en persoonlijke content zijn zij op zoek naar een podium, een plek om van elkaar te leren en om gehoord te worden.

Hoe kan jouw merk een plek worden waar ervaringen, idee├źn en passies worden uitgewisseld? Hoe maak je van bereik een community? Hoe versterk je de band met je achterban en faciliteer je interactie?

Met zijn startup Crowded helpt Robert van Hoesel bedrijven met het bouwen en groeien van een online community. Aan de hand van concrete voorbeelden zoals AirBnB, GoPro, en Hema vertelt hij hoe je een community identificeert, bouwt en groeit.

Robert van Hoesel bij Fallup Finland:

Request booking for this expert

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.