Slaven Mandic

Booking request

Slaven Mandic

Slaven Mandic

Slaven Mandic

Slaven Mandic (1984) is ceo en medeoprichter van Wayne Parker Kent; de grootste online uitgeverij van Nederland. Met online magazines als Froot, NSMBL en Famme bereikt de publisher maandelijks zo’n 9 miljoen unieke bezoekers.

De aanloop naar deze nu al succesvolle media carrière verliep op z’n zachtst gezegd onorthodox. Mandic ontvluchtte op achtjarige leeftijd met zijn familie het door oorlog geteisterde Kroatië. In Nederland belandde hij in een asielzoekerscentrum in Alkmaar waar Mandic zo’n vijf jaar van zijn jeugd doorbracht. Een periode in zijn leven die de geboren Serviër heeft gevormd tot de ambitieuze mediaman die hij nu is.

De opmars van het in 2011 opgerichte Wayne Parker Kent bleef binnen de mediawereld niet onopgemerkt; Mandic kwam in de Media Top 100 dit jaar binnen op nummer 41. Inmiddels werkt Wayne Parker Kent hecht samen met legio klanten waaronder KPN, Samsung en Unilever.

De ambitie van Mandic stuwde de verdere uitbreiding van het bedrijf dat inmiddels meer is dan zomaar een publisher. Vorig jaar richtte de publisher een eigen media sales divisie op en begin 2016 kwam hier een eigen reclamebureau bij. In de nabije toekomst mikt Mandic op tien nieuwe titels in Nederland plus internationale uitbreiding richting de Oosterburen.

Als hij niet werkt, combineert hij marathons met vrijdagmiddagborrels. Een balans die volgens Mandic in ieders leven aan te raden is. Mandic is een bevlogen en gepassioneerd verteller met een voorliefde voor improvisatie en interactie. De combinatie tussen zijn enthousiasme en bijzondere levenservaring maakt Mandic een spreker waarmee men alle kanten op kan.

Slaven Mandic van online uitgever Wayne Parker Kent: ‘Binnen drie jaar naar 500 man’ from 7 ditches tv on Vimeo.

Request booking for this expert

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.