Ton van ’t Noordende

Aanvraag expert

Ton van ’t Noordende

Ton van ’t Noordende

Ton van 't Noordende

Ton van ’t Noordende is partner bij Keadyn, een nieuw type venture fonds in Nederland.

Hij is nauw betrokken bij het Nederlandse startup ecosysteem en probeert naast het doen van investeringen het ondernemerschap op allerlei manieren te ondersteunen. Zo was hij betrokken bij het investeerders team van StartupFest, het initiatief dat door Prins Constantijn en Jim Stolze geleid werd, en werd opgezet om een landelijk startup festival op te zetten en daarmee de meest vooraanstaande VC’s naar Nederland te halen.

Ton heeft beide kanten van de tafel gezien. Eerder zette hij het adtech en influencer marketing platform Spreadthebrand.com op, wat hij verkocht in 2014. Hij heeft voor global brands zoals Samsung, Sony Mobile en Saatchi & Saatchi Leo Burnett gewerkt, en hij heeft campagnes voor media agencies zoals GroupM, Mindshare, MEC Global, Starcom opgezet.

Verder startte hij dit jaar het initiatief Angel Island op het eiland Pampus, een unconference dat is opgezet om 200 business angels met 200 startup founders te koppelen.

De onderwerpen waar Ton over spreekt zijn allemaal gerelateerd aan venture capital en startups en zijn onder andere:
* Demystifying Venture Capital
* What to look for in investors / startups (both perspectives)
* Startup ecosystems
* How to attract funding (as a startup) / how to setup corporate venturing
* How to pitch

Daarnaast geeft hij masterclasses, Investor Insights, voor zowel startups als corporates. Tenslotte is Ton een ervaren moderator en kan je hem dus ook als dagvoorzitter vragen!

Investor Stories
Ton modereert een panel, maar levert daarbij ook meteen het panel zelf, bijvoorbeeld een ervaren startup, een angel investor en een professional investor. Een combinatie van boeiende inzichten en leuke verhalen over startups en investeerders.

Ton bij K.E.Y. Platform, Seoul, Korea:

Testimonial voor Ton van ’t Noordende:

Wij hebben het genoegen regelmatig met Ton samen te werken. Ton heeft verschillende panel discussies begeleid op het podium van onze conferentie Capital On Stage. Dankzij zijn grote netwerk in de startup en investor sector in Europa, kent hij veel van de grote spelers. Door betekenisvolle introducties te maken, maakt hij ook echt optimaal gebruik van zijn netwerk.
Als spreker is Ton oprecht en hij combineert een serieuze en inzichtelijke manier van modereren met een prettige persoonlijke noot en humor.
– Wouter van Voorst tot Voorst, CMO Capital On Stage & fundsUP

 

Request booking for this expert

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.