Yuki Kho

Aanvraag expert

Yuki Kho

Yuki Kho

Yuki Kho

Yuki Kho (1991) is journalist en presentator. Ze is oprichter van Kunst Kijken met Ko & Kho, de grootste kunstnieuwsbrief van Nederland. En leidt The Art of Work bij Homerun, waarvoor ze onderzoekt doet naar goed werkgeverschap. Recent lanceerde ze The Art of Job Interviewing, een gids waarmee je als werkgever beter wordt in het aannemen van talent. Daarnaast ontwikkelt ze voor de publieke omroep een crossmediaal programma over beeldende kunst. Als journalist werkt ze o.a. voor VPRO, De Wereld Draait Door, Vrij Nederland en Vogue.

Yuki Kho

Hiervoor richtte ze VPRO Dorst op, het platform van de VPRO voor de ontwikkeling van nieuw mediatalent en zat ze in de Amsterdam Economic Board waar ze de metropoolregio Amsterdam adviseerde over de toekomst van de Creatieve Industrie.

Yuki Kho

Yuki studeerde Politicologie aan de Universiteit van Amsterdam, Documentaire Fotografie aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunst Den Haag en Urban Geography aan San Francisco State University.

Je kan Yuki vragen als moderator, presentator en panellid op het gebied van de toekomst van werk, recruitment, employer branding en het toegankelijk maken van beeldende kunst.

Request booking for this expert

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.