Female Internet Heroes: The Next Women

Female Internet Heroes: The Next Women

The Next Women is een internationaal business magazine dat de vrouwen achter succesvolle businesses laat zien. Het is de vrouwelijke variant van thenextweb.org, techcrunch.com, en het Financieele Dagblad, en de businessvariant van Red, Vanity Fair en Harpers Bazaar. Het brengt nieuws, interviews met vrouwen, bedrijfsprofielen, een database met vrouwen die werken in de internetindustrie, en relevant weekendnieuws.

Sinds de soft-launch van TheNextWomen in juli 2008 zijn er al ruim 150 artikelen verschenen, waaronder interviews met Judy Gibbons (Accel en Mippin), Marianne Baars (Propertytraders.nl) en Lisa Sounio (Dopplr). Ook organiseert The Next Women business events over en voor vrouwen. Het eerste evenement vond plaats op 25 September 2008 bij PICNIC in Amsterdam, in de vorm van een succesvol brainstorm camp en networking breakfast.

Simone Brummelhuis spreekt over vrouwen en ondernemerschap, en treedt onder andere bij HP op als panelleider van het debat over vrouwen en internet/media (Female Top Talent, 24 oktober 2008), bij de Hogeschool Noord-Brabant als keynote Internationaal Ondernemen (Netwerkevent HAS, 29 November 2008), ze spreekt bij de Univer Universiteit Maastricht, Women and Entrepreneurship (11 december 2008) en doet de openings keynote bij Women in Media, in Brighton, UK (24 oktober 2008).