Gij zult bloggen!

Vandaag is het nieuwe boek van Ernst-Jan Pfauth uitgekomen: Gij zult bloggen! In dit eBook vertelt Ernst-Jan in 10.000 woorden hoe je een goede blog opzet en hoe je deze kan laten uitgroeien tot een veelgelezen publicatie.

Tijdens de boekenweek, die gisterenavond officieel geopend werd, is dit boek gratis te downloaden via de grote webwinkels. Grijp nu je kans dus!

Ernst-Jan heeft enorme ervaring met bloggen, hij schreef eerder voor nrc.next en voor The Next Web Blog, en heeft, zoals hij zelf aangeeft, in elke blog-valkuil gelegen die er is. Maar… ook juist heel veel succes geboekt.

Want alles wat Ernst-Jan heeft bereikt heeft hij te danken aan het bloggen. Een blog levert een publiek op en geeft je de kans een dialoog met je publiek te aan te gaan. Of je nu een betere schrijver wil worden, of een mooi product aan te bieden hebt. Een blog helpt je ook je gedachten te ordenen, je ideeën te verwezenlijken en levert je een (beter) netwerk op. En hoewel er al duizenden Nederlandse blogs bestaan, is het volgens Ernst-Jan nog relatief gemakkelijk om tussen deze blogs op te vallen.

Naast het boek lanceert Ernst-Jan een Facebook app – De Bloguitdaging – waarin je kan bijhouden hoe het blogavontuur je de eerste maand vergaat. En hiermee kan je een blogrecensie van Ernst-jan zelf verdienen. Kijk hier hoe je dat doet.

Persoonlijk advies? Via ons kan je een blogworkshop boeken waarin Ernst-Jan kijkt naar de situatie van jouw bedrijf en op maat gemaakt advies geeft op het gebied van bloggen, promotie, en de blogosphere. Neem contact op voor de mogelijkheden.