Internationale sprekers

Internationale sprekers

The Next Speaker vertegenwoordigt verschillende internationale sprekers, en werkt ook veel met sprekers op doorreis in Nederland.
Andrew Keen komt in april naar Nederland. Hij noemt zichzelf de Antichrist of Silicon Valley, en zorgt voor een pittige discussie over de voor- en nadelen van web 2.0. Kijk hier voor meer informatie.

Howard Rheingold komt begin juni naar Nederland en kan nog een aantal lezingen doen. Howard is een autoriteit op het gebied van collectieve intelligentie, participatory media, en collective action. Hij is
schrijver, kunstenaar en ontwerper. Hij is auteur van het spraakmakende boek Smartmobs, en een van de drijvende krachten achter net-enabled, open, collaborative live wat een steeds grotere invloed zal gaan hebben op (consumenten)gedrag. Op dit moment is hij een van de meest inspirerende sprekers op dit gebied. Hij geeft les op Stanford en UC Berkeley’s School of
Information, hij houdt een Vlog bij en hij was eerder te zien als een van de sprekers op TED. Wil je hem begin juni 2009 live zien, neem dan even contact op.

Laat ook weten als je in de toekomst op de hoogte gehouden wil worden van internationale sprekers die naar Nederland komen.