Kleintje Easycratie

Kleintje Easycratie

Snel beslissingen nemen, snel een product op de markt brengen en innoveren door middel van trial and error. Dit is in veel grotere of oudere organisaties vaak lastig door de bestaande interne (bureaucratische) structuur. In kleinere organisaties is een beslissing juist snel genomen en zijn er mogelijkheden om snel iets nieuws uit te proberen. Maar kleinere bedrijven hadden (tot voor kort) minder gemakkelijk toegang tot geld, expertise en mankracht.

Tot voor kort. Want door ontwikkelingen op het web, zoals social media en crowdfunding is dat laatste voor kleinere bedrijven veel makkelijker geworden. De nieuwe netwerk- en informatiesamenleving geeft kleine bedrijven en individuen de mogelijkheid om organisaties te vormen zodra dat nodig is, en weer uit elkaar te gaan op het moment dat het project afgelopen is. Een efficiënte manier van werken.

Martijn Aslander brengt de nieuwe netwerk- en informatiesamenleving en de voordelen daarvan onder de aandacht zodat alle organisaties hier hun voordeel mee kunnen doen. Hij schreef er in 2010 samen met Erwin Witteveen een boek over: De Easycratie, lanceerde er een iPhone en iPad app bij, en geeft er regelmatig lezingen over.

Nu is er, voor de manager die het echt overal te druk voor heeft, een verkorte versie beschikbaar: Easycratie in een half uur, oftewel Kleintje Easycratie. Te koop bij Van Gorcum Uitgeverij en wij geven er weer 3 weg! Stuur een mail en loot mee.

Martijn boeken voor een lezing, inclusief kleintje Easycratie? Neem dan even contact op.