Leren leven met robots

Scott-Smith

Scott Smith is futurist, schrijver en onderzoeker. Hij is de oprichter van Changeist, een ‘Futures Research Lab’ dat hij oprichtte in 2007. Het Futures Research Lab opereert op het snijvlak van opkomende technologieën en de maatschappij en onderzoekt zowel technologische als sociale ontwikkelingen.

Scott’s onderwerpen zijn dan ook zeer uiteenlopend, bijvoorbeeld: ‘Computational culture—how the world is being reshaped by the algorithms we design.’, ‘Technology and learning—how distributed networks are changing how education is shaped.’,‘Learning to live with robots’, en ‘Black swans, discontinuities, wild cards, and the shifting concept of risk’.

Al meer dan 20 jaar bestudeert Scott technologische ontwikkelingen en de invloed daarvan op culturele veranderingen. Met het uitleggen van opkomende trends helpt hij organisaties met het ontdekken van onverwachte mogelijkheden, waarbij hij zowel over innovatie in het algemeen als over de verschillende opkomende technologieën zelf spreekt.

Scott is tussen 8 en 15 mei 2013 in Nederland. Daarnaast probeert hij in juli en augustus weer in Europa te zijn. Neem contact op voor de mogelijkheden!