Masterclass Online Beïnvloeden Masterclass Online Beïnvloeden

Deze masterclass boeken?

Bel: 020-8202131

Wensen voor een op-maat gemaakte in-house Masterclass? Mail Tessa Sterkenburg of vul direct onderstaand formulier in en wij bellen jou voor een vrijblijvende intake.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Deze masterclass leert je het gedrag van je bezoekers te begrijpen en sturen. Verbeter je inzichten in het consumentenbrein. Ontdek de kracht van het onbewuste en leer de psychologie van het overtuigen.

Martin van Kranenburg Masterclass Online Beinvloeden

Vergroot je kennis en omzet

Wil je dat bezoekers langer op je website blijven en meer interactie aangaan? Wil je meer leads, boekingen, fans op Facebook of abonnees op je nieuwsbrief? Boek dan een Masterclass Online Beinvloeden.

Verleiden doe je zo

In deze Masterclass leer je de zes belangrijkste verleidingsprincipes van Cialdini kennen en toe te passen. Je leert dat kleine aanpassingen tot grote veranderingen kunnen leiden. Je leert de kracht van het onbewuste brein te ontdekken en hoe deze te prikkelen. En je leert hoe je bezoekers naar de juiste content op je website kan sturen. Verder leer je hoe je schaarste, autoriteit en sociale bewijskracht kan inzetten. Hoe kan je hierin het verschil maken ten opzichte van je concurrentie? Onze expert Martin van Kranenburg vertelt je de principes en de toepassingen.

Voor wie?

Online marketeers, communicatie-, content specialisten, ondernemers, startups. Iedereen die wil leren hoe je aan de hand van psychologie de effectiviteit en het rendement van je website of app kan verhogen.

Het resultaat

Aan het einde van deze masterclass:

vinkje Weet je welke designtechnieken je kan inzetten om de kijkfase op je website te activeren.
vinkje Ken je de belangrijkste verleidingsprincipes van Cialdini en weet je deze toe te passen.
vinkje Kan je gebruik maken van de kracht van het onbewuste (op basis van de belangrijkste inzichten van Cognitief psycholoog Daniel Kahneman.
vinkje Ken je de kleine aanpassingen waarmee je het rendement van je eigen website kan verhogen.
vinkje Kan je teksten schrijven die je bezoekers overtuigen.

 

Alle Masterclasses worden in-house gegeven.

Voorbeeld programma:

09.30 – 12.30 uur De werking van het consumentenbrein
Beïnvloedingsprincipes en koopstijlen.
12.30 – 13.30 uur Lunch
13.30 – 16.30 uur Onzichtbaar overtuigen
Toepassen opgedane kennis op eigen situatie
16:30 uur Einde

Verbeter jezelf

Leer in één dag over de werking van het consumentenbrein. Hoe bezoekers onzichtbaar te overtuigen. Deze nieuwe inzichten zal je de rest van je carrière gebruiken om betere websites, nieuwsbrieven, apps of social media campagnes te maken.

Vragen over deze masterclass? Bel: 020 8202131

Over Martin van Kranenburg

Martin van Kranenburg is conversie specialist en helpt graag anderen om van (be)zoekers, boekers te maken. Hij heeft meer dan 17 jaar ervaring met het optimaliseren van websites en is auteur van het populaire white paper “online beïnvloeden” – gebaseerd op de principes van Cialdini. Martin heeft aan de wieg gestaan van de websites van D-reizen en Micazu (winnaar thuiswinkel awards 2011-2014). Hij is docent bij Lectric Internet opleidingen, veelgevraagd spreker en conversie- en psychologie expertblogger bij Marketingfacts.

Bel voor een op maat gemaakte in-house Masterclass voor je hele team. 020-8202131 of Mail Tessa Sterkenburg