Nieuwe verhalen

Bij online events en webinars is de inhoud van het verhaal nog belangrijker dan bij een live event. Gelukkig zoeken wij voor jullie steeds nieuwe verhalen en nieuwe experts. Zoals Tessa Steenkamp en Wilbert van de Kamp die beiden op het snijvlak van online en offline opereren.

Tessa Steenkamp

Tessa Steenkamp nieuwe verhalen

Met een achtergrond in interaction design en stedenbouwkunde, ontwerpt Tessa Steenkamp ervaringen die zowel uit fysieke als digitale elementen bestaan. Dat is nodig, want die twee werelden zijn al lang niet meer parallel en zitten elkaar zelfs vaak in de weg. Tessa is experience designer bij UNSense, de technologie-startup van architectuur bedrijf UNStudio en ze spreekt over smart cities, of eigenlijk liever ‘urban technologies’, en wat er slim aan zou kunnen of moeten zijn. Verder spreekt ze over smart mobility, de balans tussen stad en platteland en de invloed van digitale technologie.

Wilbert van de Kamp

Wilbert van de Kamp nieuwe verhalen

Wilbert van de Kamp is de oprichter van Omapost, een app waarmee je persoonlijke kaartjes via de post kan versturen. Hij zette ook juiststraks.nu op, waarmee hij mensen helpt met het volhouden van de goede voornemens die ze tijdens de Corona-crisis hebben gemaakt. Met Lokaal Kilo’s Schuiven organiseerde hij de Grokaalbox en helpt hij boeren hun overschot te vermarkten. Wilbert pakt gewoon aan, juist nu. Hij spreekt over de inhoud en uitvoering van zijn projecten en wordt vaak gevraagd als dagvoorzitter. Wij zijn niet de enigen die enthousiast zijn over Wilbert, hij werd afgelopen week uitgeroepen tot food-held van 2020.