Stagiair gezocht!

Ben jij op zoek naar een meewerkstage en wil je alles leren over ondernemerschap? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

The Next Speaker helpt een groot netwerk van ondernemers onder andere bij de organisatie van hun lezingen en workshops. Hierdoor leer je niet alleen het reilen en zeilen van het zakelijke aspect hiervan, maar zit je ook met je neus dicht op de inhoud van de verhalen.

Bij een klein bedrijf als The Next Speaker krijg je meteen veel verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om mee te bouwen aan de groei van het bedrijf. Je werkt zelfstandig aan opdrachten, maar er is natuurlijk altijd begeleiding en voldoende tijd om vragen te stellen!

Stage @ The Next Speaker

Wat zou je kunnen doen? We hebben een breed pakket aan activiteiten waar je kan ondersteunen of zelfstandig aan het werk kan. Bijvoorbeeld: Sales ondersteuning (organisatie, contact onderhouden met klanten en experts), Communicatie (newsletters, social media, bloggen) of gewoon meedraaien in de organisatie van het bedrijf.

Als je bij ons komt stage lopen dan kom je natuurlijk vooral om te leren. Het is wel belangrijk dat je interesse hebt in start-ups en technologie en dat je communicatief, klantgericht en ondernemend bent. En het is natuurlijk prettig als je een beetje efficient en secuur kan werken.

Dus lijkt het je leuk om met de leukste startups en de beste tech experts van Nederland te werken? Ben je op zoek naar een stage waar je mee kan werken in een klein en groeiend bedrijf? Mail dan even tessa@thenextspeaker.com of bel 020-8202131 (vragen naar Tessa Sterkenburg).