Stagiair gezocht!

Wij hebben vanaf februari 2017 weer ruimte voor een stagiair. Ben jij op zoek naar een meewerkstage? Wil je werkervaring opdoen? Bij een klein bedrijf als The Next Speaker kan je heel veel leren. Je krijgt meteen veel verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om zelfstandig aan opdrachten te werken. Natuurlijk is er begeleiding en er is altijd voldoende tijd om vragen te stellen!

coffee-meme-resize

Wat zou je kunnen doen? We hebben een breed pakket aan activiteiten waar je kan ondersteunen of zelfstandig aan het werk kan. Bijvoorbeeld: Sales ondersteuning (organisatie, contact onderhouden met klanten en experts), Communicatie (newsletters, social media, bloggen) of gewoon meedraaien in de organisatie van een klein bedrijf.

Als je bij ons komt stage lopen dan kom je natuurlijk vooral om te leren. Het is wel belangrijk dat je interesse hebt in start-ups en technologie en dat je communicatief, klantgericht en ondernemend bent. En het is natuurlijk prettig als je een beetje efficient en secuur kan werken.

Dus lijkt het je leuk om met de leukste startups en de beste tech experts van Nederland te werken? Ben je op zoek naar een stage waar je mee kan werken in een klein en groeiend bedrijf? Mail dan even tessa@thenextspeaker.com of bel 020-8202131 (vragen naar Tessa Sterkenburg).

Pssst: wil je meer informatie van een insider/huidige stagiair? Mail kiki@thenextspeaker.com