The Internet of Elsewhere

Hoe het internet wordt ervaren, waar het voor wordt gebruikt en wie toegang heeft hangt voor een groot deel af van waar je woont. Cyrus Farivar schreef een boek over de geschiedenis en de effecten van internet op verschillende plaatsen in de wereld waaronder Senegal, Zuid-Korea, Estland en Iran. Zijn boek, The Internet of Elsewhere kwam in juni 2011 uit en de introductie van het boek kan je hier alvast gratis downloaden.

Cyrus Farivar is een Iraans-Amerikaanse schrijver en freelance radio journalist. Hij is de science- en technologie editor van Deutsche Welle en werkt freelance voor The Economist, Foreign Policy, Slate, The New York Times, Popular Mechanics en Wired. Verder presenteert hij het radio programma Spectrum, en levert regelmatig bijdragen aan de Duitse Publieke Radio, The World (WGBH/PRI/BBC), en de Canadese Broadcasting Corporation.

Wil je hem zelf ontmoeten? Cyrus houdt op 15 juli 2011 een exclusieve boekpresentatie voor The Next Speaker, The Next Web + Friends. Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar, mail naar: tessa@thenextspeaker.com en maak kans op een uitnodiging!

Natuurlijk kan je Cyrus Farivar ook als spreker uitnodigen voor je eigen event – neem daarvoor contact op met The Next Speaker.