The Next Speaker Services

De experts bij de Next Speaker spreken vanuit de praktijk. Ze hebben een goedlopend bedrijf (gehad) of iets bijzonders uitgerold waardoor ze ervaring hebben met hun onderwerp en juist daar over kunnen vertellen. En waar zijn ze goed in? In het opzetten van internetservices, in het uitrollen van nieuwe producten, in het vermarkten via social media en internet services in het algemeen, in het bouwen van apps en in het implementeren van nieuwe innovatieve ideeën. Verder zijn ze natuurlijk goed op de hoogte van wat er speelt op het web.

Naast het geven van inspiratie door middel van keynotes en lezingen kunnen ze daarom een stap verder gaan en helpen met de implementatie. Veel van de experts worden al met enige regelmaat gevraagd hiervoor. Zo hielp Niels Aalberts met het opzetten van een social media strategie voor de VPRO, gaf Kees Zegers ondernemersadvies en hielpen Boris Veldhuijzen van Zanten en Ben Woldring met het opzetten van een nieuwe online service.

Daarom hebben we onze services uitgebreid, kijk hier voor workshops, brainstorms en quick-scans. Of neem contact op voor meer informatie.