Tijd voor een andere aanpak!

Tijd voor een andere aanpak!

Nu is de tijd om de zaken anders aan te pakken, om anders naar de markt, de concurrentiepositie en de strategie te kijken. Deze tijd vraagt om een nieuwe, creatieve aanpak.

Nieuwe media en nieuwe technologie bieden de mogelijkheid hiervoor: nieuwe manieren om je doelgroep te bereiken, weten wat je publiek echt wil, kostenbesparingen en nieuwe businessmodellen.

Maar waar begin je?

Leer van de specialisten uit de praktijk
Je kan natuurlijk een boek lezen, een Google search doen en een stroom van RSS feeds opzetten, maar écht efficient leer je van de mensen uit de praktijk. The Next Speaker biedt je de kans om het van de experts zelf te leren. De experts van The Next Speaker spreken en adviseren vanuit hun eigen ervaring, zij hebben de nieuwste ontwikkelingen al voor je uitgeprobeerd, kennen de do’s en don’ts en weten wat wel en niet werkt.

Practisch, op maat gemaakt en direct aan de slag!
The Next Speaker Workshops beginnen met een intake gesprek, waarbij gekeken wordt naar de huidige situatie van de organisatie. Op basis daarvan wordt de workshop op maat gemaakt. Hiermee is dan ook meteen de start van het nieuwe traject gemaakt. De deelnemers hebben allen de zelfde informatie en kunnen, begeleid door een ervaren specialist, meteen aan de slag!

Kijk hier voor de workshops die nu geboekt kunnen worden!