Twee in één

Twee in één

Twee Next Speakers zitten nu bij één bedrijf! Ton Wesseling en Joost de Valk zijn beiden aan de slag gegaan bij OrangeValley, een consultancy bedrijf dat helpt bij het maximaliseren van rendement van het online kanaal. Op basis van web analytics geeft Orange Valley inzicht in het online gedrag van de bezoeker. Daarmee wordt een strategie ontworpen waarmee een betere online beleving en daarmee meer rendement (meer omzet/leads/leden) behaald wordt.

Ton Wesseling is bestuurslid van het IAB en mede-iniatiefnemer van webanalisten.nl. Hij is specialist op het gebied van webanalytics en online conversie. Joost de Valk is SEO (Search Engine Optimization)
specialist, internationaal bekend spreker en volgens AdAge een van de 50 meest belangrijke marketing bloggers ter wereld. Beiden zijn zeer ervaren in
het opzetten en implementeren van verkoop en communicatie strategieën. Zij kunnen nu geboekt worden voor de workshops over “Genereren van meer online rendement met hetzelfde budget”. Mail The Next Speaker voor meer informatie.