Vacature: medewerker agentschap

We zijn op zoek naar een nieuwe medewerker!

The Next Speaker is een agentschap voor experts op het gebied van technologie, innovatie en duurzaamheid. Met een klein en hecht team ondersteunen wij onze experts bij sprekersverzoeken uit binnen- en buitenland, verzorgen we de financiële en praktische afhandeling van boekingen en denken met hen mee over hun aanvragen. We onderhouden contact met de opdrachtgevers en adviseren over de samenstelling van hun programma’s. Zo helpen we de experts die de belangrijke verhalen van deze tijd uitdragen.

Wij zijn per direct op zoek naar een agent om ons team te versterken.

Wat ga je doen?
Als agent bij The Next Speaker heb je een veelzijdige baan. Je bent verantwoordelijk voor de opdrachten die onze experts voor onze klanten (o.a. corporates, overheden, congresorganisaties) verzorgen. Dit houdt onder andere in dat je de opdrachten aanneemt, contact onderhoudt, klanten adviseert en offertes en opdrachtbevestigingen opstelt. Wij investeren graag in duurzame relaties met onze opdrachtgevers en je bent dan ook van begin tot einde het aanspreekpunt en visitekaartje richting zowel opdrachtgever als expert. Hierbij ben je niet alleen verantwoordelijk voor de financiële afspraken en praktische afhandeling, maar let je ook op de inhoudelijke match.

Profiel medewerker
We zoeken iemand die net zo enthousiast is als wij over technologische ontwikkelingen, innovatie en duurzaamheid. Iemand die onze experts kan ondersteunen en klantcontacten kan onderhouden.

– Je hebt affiniteit met technologie, innovatie en duurzaamheid;
– Je bent communicatief vaardig, klantgericht en goed georganiseerd;
– Je hebt commercieel inzicht en ziet kansen;
– Je beheerst Nederlands en Engels in woord en geschrift;
– Je bent een teamplayer maar kan ook zelfstandig werken;
– Je denkt in creatieve oplossingen en bent niet bang om verantwoordelijkheid te nemen;
– Je bent ondernemend, werkt efficiënt en focust op resultaat.

Wat bieden wij
– Een kleine organisatie waarin jij het verschil kan maken;
– Een superleuke werkplek op het Marineterrein: het hart van innovatief Amsterdam;
– Marktconform salaris;
– Veel eigen verantwoordelijkheid;
– Je werkt dagelijks met onze leuke experts 🙂

Vind jij het leuk om met interessante experts op het gebied van technologie, innovatie en duurzaamheid te werken? Dan horen we graag van jou! Een uitgebreide sollicitatiebrief is wat ons betreft niet nodig; liever ontvangen we een paar zinnen over jouw meest relevante werkervaring en wat je aantrekt in de functie.

Wellicht voldoe je niet aan álle genoemde criteria? Geen probleem, stuur ons je motivatie en dan kijken we er toch naar.

Stuur een mail met CV en motivatie naar: Tessa Sterkenburg.

Of neem contact op voor meer informatie: mail of bel: 020-8202131 (vragen naar Tessa)