Van Push naar Pull: Workshop Brand Utilities

Van Push naar Pull: Workshop Brand Utilities

Foto Jeroen de Bakker 2014 SentOp 8 juni 2010 vindt de volgende Emerce Expert Session plaats. Deze keer wordt deze gehouden door Jeroen de Bakker en zal het gaan over het fenomeen http://www.emerce.nl/expertsessions/brand-utilities.

Het bestoken van consumenten met reclame boodschappen heeft steeds minder effect en veel bedrijven zoeken naar manieren om een structurele lange termijn relatie aan te gaan met hun klanten.

De meeste bedrijven hebben online al ontdekt als medium om de consument kostenefficiënt te bereiken, en juist het web biedt de kansen om die langdurige relaties aan te gaan. Hiervoor moet het online campagne denken los gelaten worden en een aanpak ontwikkeld worden die een merk een structurele plek geeft in het mediagedrag van de doelgroep. Brand Utilities zijn een manier om dit te bewerkstelligen: het zijn handige tools die een merk aanbiedt om zichzelf te promoten, meestal in de vorm van een dienst. Voorbeelden van brand utilities zijn NikePlus en Amstel Teamlink.

Wil je weten wat Brand Utilities zijn, wat ze voor je kunnen betekenen en hoe ze langdurige klant relaties kunnen bewerkstelligen?

Leer van Jeroen de Bakker hoe je relevante relaties op kan bouwen, hoe je brand utilities kan inzetten in je online strategie, en hoe je een Brand Utility ontwikkelt. Kijk hier voor meer informatie. Inschrijven kan hier!