Verdiende Aandacht

Verdiende Aandacht

Marketeers en communicatie professionals opgelet! Afgelopen woensdag werd het boek van Klaas Weima: Verdiende aandacht gelanceerd.

In 50 interviews, 40 cases, 54.495 woorden en 20 podcasts wordt uitgelegd hoe sociale merkcommunicatie en merk-activatie anno 2012 werkt. En niet alleen in 2012, want Verdiende aandacht bestaat uit een boek, een blog, een iPad-app en een iPhone-app waar continue updates op verschijnen.

Door de overdaad aan reclames die dagelijks op ons afgevuurd worden verliest tradionele reclame langzaam zijn kracht. Mensen zappen weg en op internet wordt er al helemaal niet op reclame geclicked.

Verdiende aandacht beschrijft een alternatieve manier om merken te bouwen in het digitale tijdperk. Bereik koop je, maar aandacht moet je verdienen. Klaas interviewde 50 experts voor dit boek, waaronder David Allen en Yyri Engstrom. Joseph Jaffe (van Jaffejuice.com) legt in een videoboodschap uit waarom je het boek moet lezen. Zelf geeft Klaas regelmatig lezingen en advies over dit onderwerp.

En natuurlijk geeft The Next Speaker weer 3 boeken weg. Mail Tessa als je mee wil loten!