Wat betekent het voor jou?

Wil je weten wat de technologische ontwikkelingen voor jou of jouw industrie betekenen? We hebben een paar experts geselecteerd die dit goed kunnen uitleggen, dus vraag dan naar:

Sander Duivestein
Digitaal Darwinisme, oftewel: verander of verdwijn. Mensen en bedrijven moeten meebewegen. Maar hoe doe je dat? En moeten we met elke technologie meebewegen of kunnen we soms ook weerstand bieden? Dit zijn vragen waar Sander Duivestein in zijn verhaal uitgebreid bij stilstaat. In hoog tempo gaat hij in op de impact van digitale technologie op mens, bedrijf en maatschappij en daagt hij je uit om na te denken over de toekomst.
Sander Duivestein

Jim Stolze
Leven in 2025. Een uitdagende blik op de toekomst. Op basis van vier methodes neemt Jim Stolze je mee op een reis naar het jaar 2025. Op een humoristische wijze weet hij een aantal trends en voorspellingen over te brengen waardoor je voortaan met een andere blik naar de toekomst kijkt.
Jim Stolze

David Lemereis
The future is now. David neemt het publiek mee naar een toekomst die allang begonnen is. Hij noemt zichzelf dan ook geen futuroloog maar een science factwatcher. Hij zet de feiten op een rij om aan te tonen dat de veranderingen veel sneller op ons af komen dan gedacht. Wat de labs vandaag ontwikkelen is de science fiction van gisteren.
David Lemereis