Bart Hufen

Booking request

Bart Hufen

Bart Hufen

Bart Hufen TedX2016

Bart Hufen is gamification expert en auteur van ‘Laat met je merk spelen‘ (2010) en ‘Gamification als motor van verandering’ (2016).

Bart heeft technische bedrijfskunde en brand management gestudeerd en houdt zich vanuit BrandNewGame en de Gamification Academy al sinds 2009 bezig met gamification rondom het bedrijfsleven. Zijn ideeën hebben in het verleden regelmatig prijzen gewonnen en opdrachtgevers waar hij voor werkt zijn onder andere Air France KLM, Foot Locker Europe, Gemeente Amsterdam, Nationale Nederlanden Eurasia, Schiphol Airport en Vodafone.

Heb jij voortdurend verbeteren al verankerd in je organisatieprocessen? Zijn jouw medewerkers zo betrokken dat ze exponentiële groei realiseren? Hoe wordt jouw organisatie game changer op het steeds sneller veranderend speelveld?

Met zijn boek ‘Gamification als motor van verandering’ opent Bart je ogen om als game designer naar je organisatie, speelveld en spelers te kijken. Hierin laat hij zien wat games zo verslavend maakt en hoe je die mechanieken op de werkvloer kunt toepassen om medewerkers te motiveren voortdurend te verbeteren. Kernwoorden die we vaak terughoren na lezingen en workshops van Bart zijn: energie, enthousiasme, passie, spel, resultaat. Zijn TedTalk ‘Level Up’ onthult in welke richting je mag denken:

Request booking for this expert

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.