Frank Meeuwsen

Booking request

Frank Meeuwsen

Frank Meeuwsen

Frank Meeuwsen

Frank Meeuwsen (1973) helpt bedrijven, instellingen en merken om digitale media zinvol en bewust in te zetten. Met zijn eigen adviesbureau, The Incredible Adventure starts here… adviseert hij op het gebied van digitale communicatieconcepten en nieuwe media strategie. Frank was tot 2009 Brand Director bij Rhinofly en is één van de pioniers op het gebied van webloggen en businessblogging in Nederland. De corporate blog van Rhinofly, was in 2002 de eerste bureaublog van Nederland en is nog altijd actief als groepsblog voor medewerkers van Rhinofly.

Frank is één van de oprichters van Lifehacking.nl, een online magazine over moeiteloos leven en slimmer werken en is auteur van de boeken Lifehackingtips, Bloghelden en Lifehacking met Evernote. In dit laatste boek onderzocht Frank de nieuwe mogelijkheden van self-publishing in een veranderende uitgeefwereld. Tevens is hij Small and Medium Business Ambassador voor Evernote in Nederland en doceert hij Marketingcommunicatie aan de Hogeschool Utrecht. Ook is hij verbonden aan het lectoraat Crossmedia Business.
Daarnaast is Frank officieel Evernote Small Business Ambassador voor Nederland. Het Ambassadeursprogramma van Evernote is een wereldwijde gemeenschap met geselecteerde Evernote-gebruikers die vrijwillig hun tijd en kennis doneren om andere gebruikers te leren hoe ze expert kunnen worden in het gebruik van Evernote in verschillende aspecten van hun dagelijkse leven.

Frank spreekt over trends in technologie, slimmer werken, bloggen self-publishing en de succesvolle inzet van digitale media.

Request booking for this expert

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.