Julian Jagtenberg

Booking request

Julian Jagtenberg

Julian Jagtenberg

Julian Jagtenberg spreker

Julian Jagtenberg is een van de oprichters van Somnox, ’s werelds eerste slaaprobot. Hij is een TU Delft alumni en is gespecialiseerd in (zachte / zorg) robotica.

Bij Somnox ontwikkelt hij zachte robotische companions voor persoonlijk welzijn, voor in de zorg en thuis. Om de sociale impact te maximaliseren en de juiste keuzes te maken hanteert hij bij Somnox een data gedreven manier van werken. Julian en Somnox zijn wereldwijd in het nieuws geweest en bij de crowdfunding hebben zij destijds meer dan 200% opgehaald in 30 dagen. Op dit moment werken ze samen met verschillende internationale klanten waaronder Koninklijke Auping.

Julian weet hoe je robotica kan toepassen in bedrijfsprocessen en geeft vaak lezingen over hoe je je het beste voorbereid bent op de komst van robots en AI. Ook heeft hij een duidelijke visie over de toekomst van robotica binnen de zorg en vertelt hij wat het belang is van slaap en hoe je je slaap kunt verbeteren. Verder heeft hij ervaring met het toepassen van growth hacking binnen bedrijven en het opzetten van een succesvol crowdfunding project.

Julian Jagtenberg spreker

Julian won met Somnox meerdere design- en engineering awards waaronder de James Dyson award, Philips innovation award, Robotdalen innovation award en de Sprout 25 onder 25. Hij is dan ook vastberaden om met het beste van robotica het huishouden er een betje anders uit te laten zien en mensen te helpen om een ​​gelukkiger en gezonder leven te leiden.

Zijn lezingen gaan over de toekomst van de gezondheidszorg en technologie (robotica & AI). Ook spreekt hij over technologie trends en welke ontwikkelingen impact kunnen hebben op jouw organisatie. In zijn lezingen geeft hij praktische handvatten waarmee je direct aan de slag kan in jouw organisatie. Naast het geven van lezingen treedt Julian ook regelmatig op als dagvoorzitter.

Keynote Julian Jagtenberg at Soft robotics & data analytics for social impact:

Julian Jagtenberg, The Future of Robotics & AI at the World AI Show

Request booking for this expert

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.