Justin Halsall

Booking request

Justin Halsall

Justin Halsall

Justin Halsall

Justin Halsall is startup founder, software engineer, ceremoniemeester, conferentie organisator, team leader en algemeen charmante persoonlijkheid met een passie voor technologie en web development. Hij is gerespecteerd moderator bij pitch events, technologie- en tech conferenties en een hackaton veteraan.

Als oprichter van Record Once helpt Justin technologie bedrijven om hun producten te blijven documenteren zonder dat dat een vervelend klusje van herhalingen wordt. Door slimme technologie in te zetten helpt Record Once om instructie videos te creëren die altijd up-to-date zijn.

Hiervoor was Justin Developer Advocate voor IBM in New York. Hier wash hij het gezicht van IBM’s outreach programma naar developers en startups in Noord Amerika and Europa. Verder heeft hij meer dan 10 jaar ervaring als developer en was eerder Technology Evangelist, Director of Developer Programs en Chief Technology Officer.

Justin spreekt over Innovatie, Lean Startup, werken met developers, marketing naar developers, APIs, Hackathons en Startup life.

 

Request booking for this expert

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.