Hoe kan je nog plannen maken?

We naderen het einde van het jaar en het is tijd om de plannen voor volgend jaar te gaan maken. Maar hoe kan je plannen als je geen idee hebt welke invloed Covid nog zal hebben op je organisatie? Om inzicht te krijgen organiseerde EY vorige week een webcast voor bestuurders: ‘COVID-19 en de rol van de commissaris. Waar staan we nu en waar gaan we naar toe?’

Rosanne Hertzberger bij Eva Jinek over covid, tests en vaccinaties

EY startte het programma met Rosanne Hertzberger. Tijdens haar bijdrage gaf Rosanne een objectief inzicht in het huidige Covid-landschap met drie speerpunten: tests, vaccins en beleid binnen organisaties. Rosanne legde kort en eenvoudig uit welke verschillende tests echte game-changers zijn en hoe ze ingezet kunnen worden. Ze gaf inzicht in de kansen en bedreigingen in het vaccinveld. Maar belangrijker: ze legde uit hoe een organisatie ook zonder vaccins of tests de verantwoordelijkheid kan nemen om medewerkers zo goed mogelijk te beschermen.

Slim. Want met de juiste achtergrondkennis kan je de nieuwsberichten over Covid beter interpreteren en geïnformeerd scenario’s ontwikkelen voor volgend jaar.

Wil je ook een sessie over de impact van Covid voor jouw organisatie? Neem dan contact op.