Huur een vlogger!

Millenials bereiken, meer aandacht aan je event besteden, PR, er zijn voldoende redenen om een vlog van je event online te plaatsen. Een vlog is natuurlijk leuk om nog eens terug te kijken op het succes van je event. En natuurlijk geldt: hoe leuker de registratie, hoe meer mensen er op je volgende event verschijnen!

Thomas Brok heeft er inmiddels ervaring mee: hij vlogde voor events van onder andere Unilever en Oracle. De reden om een vlog aan het event te koppelen was steeds vergelijkbaar: verjongen van het event, persoonlijker maken, millenials bereiken en zorgen voor een levendige registratie van het event.

Thomas maakte een compilatie van de sprekers, interviewde bezoekers, editte de filmpjes ter plekke en uploadde ze op de dag zelf op het kanaal van de organisatie. En soms geeft hij er zelf ook nog een lezing bij: over de veranderingen in media en het bereiken van millenials.

Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos! Wij hebben Thomas en een aantal andere ervaren vloggers en Youtubers bereid gevonden op jouw event te vloggen. Wij kunnen daarbij alles uit handen nemen: het kanaal opzetten, opnemen, interviewen, editen, etc. Maar de vlogs kunnen natuurlijk ook op je eigen kanaal gepost worden.

Neem nu contact op om de mogelijkheden te bespreken voor je volgende event!

Thomas was onze vlogger tijdens de ‘Digital Leadership Summit’ op 8 december 2015 in de Jaarbeurs in Utrecht. We wilden ons (online) publiek op een creatieve en innovatieve manier betrekken bij het event en dat dat is goed gelukt! Thomas’ videos hebben voor Oracle niet alleen veel views, maar ook veel exposure na afloop van het event gegenereerd. Het vloggen gaf een leuke vibe aan het event en de vele reacties die we na afloop hebben ontvangen, waren ontzettend positief!

—Conny Groen in ’t Woud, Digital Marketing Lead Western Europe North bij Oracle