Masterclass AI en Machine Learning Masterclass AI en Machine Learning

Boeken

Bel: 020-8202131

Wensen voor een op-maat gemaakte masterclass AI en Machine Learning? Mail Tessa Sterkenburg

of vul direct onderstaand formulier in en wij bellen jou voor een vrijblijvende intake.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Laurens Vreekamp, auteur van “The Art of AI”, neemt je mee op ontdekkingsreis en helpt je de grenzen en de mogelijkheden van AI en Machine Learning te verkennen. Door zelf een machine learning model te trainen, leer je om zaken als vooroordelen en problematische toepassingen in te schatten.

Voor wie:

Deze masterclass is speciaal ontworpen voor mensen die te maken hebben met AI en Machine Learning, maar geen technische achtergrond hebben. Ze is geschikt voor professionals die geïnteresseerd zijn in AI en machine learning en de toepassingsmogelijkheden ervan binnen hun organisatie willen verkennen. De nadruk zal liggen op het begrijpen van de technologie en de impact ervan. Programmeerervaring is niet nodig.

Laurens Vreekamp, Masterclass AI en Machine Learning

Doel van de masterclass:

Het doel van deze masterclass is om de deelnemers vertrouwd te maken met de basisprincipes van AI en machine learning. Door deel te nemen aan deze masterclass krijg je een dieper inzicht in de technologie en kun je AI-technologieën op een geïnformeerde manier inzetten binnen je organisatie. Daarnaast helpt de masterclass je om vooroordelen over en mogelijke problematische toepassingen van AI te herkennen en te beoordelen.

Het resultaat/wat je leert:

Na het volgen van deze masterclass ben je in staat om verschillende AI-technologieën op een geïnformeerde manier in te zetten binnen je organisatie.

Je leert de basis theorie, de juiste terminologie en het vocabulaire te gebruiken als het gaat om kunstmatige intelligentie -AI- en met name machine learning, om bestaande toepassingen beter te begrijpen en analyseren.

Je gaat zelf een machine learning model bouwen en trainen voor beeld- of tekst, middels gratis software en tools. Je krijgt zodoende meer kennis over AI, een handig stappenplan om ML toe te gaan passen en kant-en-klare tools om verder mee te experimenteren.

Met het volgen van deze masterclass leg je direct al een gereedschapskist aan voor machine learning en vorm je een kennis-archief voor verdere zelfstudie

Voorbeeldprogramma:
  • Introductie tot AI en machine learning
  • Het trainen van een machine learning model
  • Evalueren en optimaliseren van machine learning modellen
  • Vooroordelen en ethische overwegingen in AI
  • Probleemoplossing en gebruik van AI-technologieën
  • Praktische casestudies en voorbeelden
  • Interactieve sessies en hands-on oefeningen

Deze masterclass wordt op maat gemaakt, bovenstaande onderdelen kunnen van te voren overlegd worden.

Laurens Vreekamp spreker Generatieve AI

Over de spreker:

Laurens Vreekamp is een expert op het gebied van AI en machine learning. Hij heeft uitgebreide ervaring in het begeleiden van organisaties bij het implementeren van AI-oplossingen en schreef het boek “The Art of AI”. Met zijn diepgaande kennis en enthousiasme voor het onderwerp weet Laurens de complexe wereld van AI toegankelijk te maken voor een groter publiek.