Simone Brummelhuis

Booking request

Simone Brummelhuis

Simone Brummelhuis

SimoneBrummelhuis

Simone Brummelhuis is oprichter van The Next Women, een organisatie die toegang geeft tot kapitaal, programma’s, middelen en netwerken aan vrouwelijke ondernemers. Daarnaast is ze oprichter en fund director van het Borski Fund, een VC fund met een focus op groeikapitaal voor vrouwelijke oprichters en managers.

Op 2 december 2019 werd Simone door Opzij uitgeroepen tot meest de invloedrijke vrouw in het bedrijfsleven.

Simone Brummelhuis in Nieuwsuur over het vrouwenquotum (vanaf 17:15) “De achterliggende winst van deze maatregel is dat de traditionele manier van denken over hoe je in de Raad van Commissarissen komt gaat veranderen.” Dit geeft ruimte voor een ander soort experts, bijvoorbeeld in technologie en innovatie.

Simone is commissaris bij Schiphol, De Rabobank, Stern, de Telegraaf Media Groep en de Erasmus Universiteit, waar ze ook Startup Coach is. Ze is bestuurslid van diverse startups (oa LendaHand, Storecove). Ze is lid van het investeringscomité van het Oxfam Novib Impact Fund, het Business Development Fund van de Erasmus Universiteit en van het Propositie Comité voor OndernemersFinanciering van de NLii.

Verder was Simone mede-oprichter van het grootste online restaurantplatform in Nederland IENS (verkocht aan Tripadvisor in 2014). Simone heeft een LLM van de Columbia University en werkte eerder als advocaat bij Skadden, Arps en Loeff in Amsterdam en New York.

 

Simone Brummelhuis bij Grip op je Vermogen:

Interview met Simone Brummelhuis, 7Ditches TV:

Request booking for this expert

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.