Dieuwertje Damen

Dieuwertje speaks Engels, Nederlands

Topics: Circulariteit, Duurzaamheid, Innovatie

Services: Keynote, Presentatie

More info: LinkedIn, Website, Twitter,

Booking request

Dieuwertje Damen

Dieuwertje Damen

Dieuwertje Damen Spreker

Dieuwertje Damen is oprichter en managing director van Rainbow Collection. Ze staat ’s ochtends op om ambitieuze organisaties te helpen de beste te worden in én voor de wereld.

Als impactstrategie-expert en -coach gelooft ze dat duurzaamheid meer is dan alleen maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het is een krachtige manier van bedrijfsinnovatie voor een nieuw economisch model. Dieuwertje staat voor systeemverandering, haar favoriete duurzaamheidsprojecten combineren praktische strategische ontwikkeling met medewerkersbetrokkenheid en training. Dit vormt de basis voor blijvende verandering.

Deze visie blijkt aantrekkelijk te zijn voor een breed scala aan bedrijven. Ze heeft onder andere bij Tele2, Ahold Delhaize, Bol.com, Dille & Kamille, Univé, Dela, Pathé, HEMA en Heineken aan de duurzaamheidsdoelstellingen gewerkt. Deze organisaties waarderen met name Dieuwertjes kracht om duurzaamheid en impact concreet, praktisch én leuk te maken.

Als spreker geeft Dieuwertje het publiek praktische handvatten mee over hoe je vandaag nog aan de slag kunt met duurzaamheid binnen jouw organisatie. Grote en abstracte thema’s zoals een circulaire keten of leefbaar loon weet ze om te zetten in praktische programma’s en acties waarmee jij en jouw organisatie direct aan de slag kan.

Haar specialiteiten zijn: duurzaamheidsstrategie- en coaching, circulariteit, Corporate Responsibility, duurzaamheid, innovatie, impact branding en sociaal ondernemerschap.

Request booking for this expert

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.