Ernesto Spruyt

Booking request

Ernesto Spruyt

Ernesto Spruyt

Ernesto Spruyt

Ernesto Spruyt: Pionier in de Afrikaanse Technologiesector

Maak kennis met Ernesto Spruyt, de visionaire oprichter van Tunga, een bedrijf dat zich inzet voor het creëren van 21e-eeuwse banen voor Afrikaanse jongeren door middel van technologieonderwijs en wereldwijde werkgelegenheid. Als drijvende kracht achter Tunga belichaamt Ernesto de avontuurlijke geest van het merk, een samensmelting van ondernemerschap en impact die een blijvende indruk achterlaat.

In het voortdurend veranderende landschap van technologie zoeken bedrijven inspiratie die de gangbare normen overstijgt. Het vinden van de juiste invalshoek kan echter een uitdaging zijn. Hier komt Ernesto in beeld, met een unieke mix van avontuur, ondernemerschap en impact die jouw publiek raakt.

Boeiende gesprekken

Ernesto’s verhaal is een boeiende mix van diverse ervaringen. Van 7 jaar ondernemen in Rusland tot het leiden van het ethische goudprogramma bij Solidaridad en het opzetten van het interne digitale versnellingsprogramma van TMG, zijn reis komt tot een hoogtepunt in Tunga, een impactvol platform dat Afrikaanse ontwikkelaars verbindt met wereldwijde tech-ondernemingen. Dit initiatief voorziet niet alleen in de vraag naar bekwame software ontwikkelaars maar bevordert ook talentontwikkeling in Afrika, sturend naar een onvermijdelijke toekomst waarin samenwerking grenzen overstijgt.

Ernesto is geen doorsnee spreker. Hij kiest voor boeiende gesprekken in plaats van conventionele lezingen en weeft zijn ervaringen in een verhaal dat resoneert met het publiek. Zijn vermogen om abstracte concepten te verbinden met de dagelijkse praktijk maakt hem uniek.

De impact: een vleugje avontuur

Of het nu gaat om het navigeren door de innovatiewereld van het bedrijfsleven of de afstemming van sociale impact met zakelijke belangen, Ernesto’s inzichten bieden een verfrissend perspectief. Zijn reis gaat niet alleen over ondernemerschap en innovatie; het is een getuigenis van Afrika, impactvol leven, talentontwikkeling en het buitengewone.

Ernesto heeft niet 1 standaard-lezing, maar nodigt je uit voor een op maat gemaakt avontuur op basis van wat jij met je publiek wilt bereiken. Zijn verhaal, aanpasbaar aan diverse invalshoeken, belooft een ervaring die verder reikt dan het alledaagse. Voorbeelden van invalshoeken die je voor jouw publiek kunt kiezen zijn:

– Hoe bouw je een bedrijf dat uitzonderlijk is? Hoe zorg je dat mensen voor jou willen werken in een krappe arbeidsmarkt? Hoe maak en houd je het meewerken aan de missie van jouw organisatie boeiend en interessant voor al je medewerkers en stakeholders?

– Hoe ziet de toekomstige workforce eruit? Hoe ga je als bedrijf om met een in toenemende mate culturele diversiteit in je organisatie? Hoe organiseer je remote werken?

– Welke lessen kun je als manager of ondernemer trekken uit de ervaringen van Ernesto in Rusland en Afrika? Maar ook uit zijn ervaringen met startups in YES!Delft en bij de Telegraaf Media Groep? Hoe krijg je business van de grond in een moeilijke omgeving? En hoe maak je nieuwe business modellen commercieel haalbaar?

– Een positieve impact maken op mens en milieu zijn inmiddels belangrijke thema’s in het bedrijfsleven. Hoe verweef je deze thema’s op een inspirerende manier in je organisatie en je business model? En hoe laat je ze bijdragen aan je business case, zodat je iedereen mee krijgt op basis van zakelijke logica?

– Wat zijn de laatste inzichten op het gebied van talent-ontwikkeling? Hoe spot je het beste en juiste talent in een steeds meer globale arbeidsmarkt? Welke skills gaan in de toekomst meer het verschil maken en hoe cultiveer je die?

Kortom, genoeg stof om je doelgroep te verrassen en inspireren. Ernesto gaat graag met je in gesprek om te kijken hoe hij zijn verhaal kan afstemmen op je publiek en in welke vorm, zoals bijvoorbeeld een interactieve lezing of een workshop. Laat Ernesto je gids zijn op “the road less traveled” en hij biedt je een vleugje avontuur dat lang blijft hangen, zelfs nadat het engagement ten einde is!Request booking for this expert

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.