Gijsbregt Brouwer

Gijsbregt speaks Engels, Nederlands

Topics: Social Media

Services: Brainstorm, Presentatie

More info: LinkedIn, Website, Twitter,

Booking request

Gijsbregt Brouwer

Gijsbregt Brouwer

GijsbregtBrouwer

Gijsbregt Brouwer is een veel gevraagd internationaal spreker en trendwatcher op het gebied van sport en food. Hij is dé expert op het gebied van sport, food en media.

Gijsbregt deelt zijn kennis via radio, TV en print, in live disscussies en panels en online in blogpostings en commentaren. Verder geeft hij regelmatig workshops en colleges. In 2010 heeft Gijsbregt de sportmarketing blog voor Nederland opgericht: Sportnext.nl. In 2014 lanceerde hij De Buik en in 2015 Jivescope. Gijsbregt won meerdere vakprijzen en werd in december 2010 uitgeroepen tot Online Mediaman van het jaar.

Vanuit zijn bedrijf Týrsday, begeleidt hij atleten, artiesten en merken met hun online story telling en het verwerven van inkomsten via het internet. Ook ontwikkelde Gijsbregt innovatieve projecten voor TVM, Unilever, Rabobank, Delta Lloyd, EY, AD, Sanoma, KNVB, UEFA, NOC*NSF en de marathon van Rotterdam. Hij coacht eveneens startups in de sportwereld.

Daarnaast is Gijsbregt mede-oprichter van (De Buik) opgericht, het snelst groeiende food gerelateerd platform in Nederland, waarop alles te vinden is over lekker eten en drinken.

Eerder was hij zelf topsporter: hij heeft tien jaar lang topsportervaring als selectielid van de Nederlandse langlaufselectie. Gijsbregt is vaak rennend langs de Maas te vinden en loopt hij marathons. Het liefst doet hij dat in combinatie met het testen van gadgets die het rennen leuker maken, zoals GPS en iPhone apps.

Sport in Amsterdam: What’s next?

Sport in Amsterdam. What’s Next? from Pakhuis de Zwijger on Vimeo.
Interview Gijsbregt met Erwin Blom en Roeland Stekelenburg bij Fast Moving Targets op 6 juni 2012:

Quantified Self and Sports:

Gijsbregt Brouwer – QS & sports – QSAMS #8 from Quantified Self Amsterdam on Vimeo.

Request booking for this expert

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.