Maarten Boer

Booking request

Maarten Boer

Maarten Boer

Maarten Boer spreker

Maarten Boer (1974) is marketeer, creatief en disruptor. Zijn communicatiebureau Buutvrij for life wordt voornamelijk ingehuurd als de klus te moeilijk is voor anderen. In de tijd die nog over blijft probeert hij de wereld te redden.

Hij werd eerst twee keer van school gestuurd, en deed toen zijn staatsexamen VWO met 3 vakken meer dan nodig. Hij studeerde af in de Medisch Technische Informatica, kreeg een patent op zijn scriptie, maar richtte vervolgens een creatief communicatiebureau op (Buutvrij for life). Daar groeide hij uit tot veelbekroond reclamecreatief. Hij won onder andere 6 SpinAwards – de jaarprijzen voor interactieve communicatie – en hij is de meest gelezen (en omstreden) columnist op Amsterdam Ad Blog. Ook publiceert hij wereldwijd wetenschappelijk werk in toonaangevende journals over tandheelkunde.

Maarten praat over inhoudelijke zaken met het ritme en tempo van een stand up comedian. Hij vult zijn dagen met het doorbreken van clichés en taboes. Met Buutvrij verwierf hij de grootste bekendheid door het oplossen van de financiële crisis, het verbreken van het wereldrecord verhuizen en het (legaal) chanteren van klanten. Dat laatste legt hij met liefde een keer uit bij het genot van een glaasje cassis.

Maarten Boer spreker

Naast zijn werk voor klanten als Tony’s Chocolonely en het Stedelijk Museum Amsterdam schrijft Maarten in zijn vrije uurtjes al bijna 20 jaar aan de autobiografische genante verhalenbundel ‘Genante Verhalen’ en is hij – sinds zijn bezoek aan Lesbos in 2015 – mede-oprichter en voorzitter van hulpstichting Needs Now, die op zeer directe wijze het vluchtelingenprobleem verzacht.

Maarten Boer bij Emerce Recruitment: Experimenteren, falen en leren. Tijdens de kredietcrisis besloot Maarten om niet in elkaar te duiken, te bevriezen en te wachten tot het over was, maar tot “40 dagen vasten” om de crisis te bevechten. Hoe haal je het beste uit een crisis?

De inhoud van de lezingen van Maarten zijn origineel en altijd op maat gemaakt. Als je op zoek bent naar een disruptor en een veelzijdige spreker, die elke volle zaal zonder moeite inspireert en in beweging krijgt, en ben je niet bang voor een man met een mening, dan moet je bij Maarten zijn!

Maarten is een ontzettend leuke en inspirerende vent die zijn verhaal met veel enthousiasme weet over te brengen op het publiek. Ik heb niets dan lovende woorden over hem gehoord en kan hem aan iedereen aanbevelen!
— Josje Koehof, Hogan Lovells International LLP, Young Professional Event, 23 februari 2017

Maarten in Toomler bij Standup Inspiration:

 

Request booking for this expert

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.