Marlot Kiveron

Marlot spreekt Engels, Nederlands

Onderwerpen: Change management, Duurzaamheid, Transparency

Services: Keynote, Presentatie

Meer info: LinkedIn, Website, Twitter,

Aanvraag expert

Marlot Kiveron

Marlot Kiveron

Marlot Kiveron - spreker

Marlot is duurzaamheidsmanager bij het brillenmerk Ace & Tate. Ze heeft een
achtergrond in economie en ervaring met duurzame strategie, sourcing en supply chain.

De missie van Ace & Tate is om de motor te worden voor verandering in de brillenindustrie, met een focus op een circulair bedrijfsmodel en een beperking van de CO2-uitstoot.

Marlot heeft eerder gewerkt bij Ahold en bij Suitsupply. Ze begon in 2015 bij Ace & Tate als production manager, en vervolgens werd ze product- en sourcing manager. In deze rol begon ze met het verduurzamen van het productieproces bij Ace & Tate. Sindsdien is ze verantwoordelijk voor het initiëren van initiatieven met als doel de invloed van Ace & Tate op het milieu te reduceren.

Marlot werkt aan de verduurzaming van Ace & Tate door middel van efficiënte en innovatieve oplossingen. Transparantie, meetbaarheid en eerlijkheid zijn belangrijke waarden hierin: “We beweren niet dat we ineens een duurzaam merk zijn, maar we werken eraan!” Een duurzaam merk worden is een proces dat continu verbeterd kan worden.

Inmiddels heeft Marlot een behoorlijke ervaring opgebouwd in het verduurzamen van de keten. Ze is een expert op het gebied van duurzame en ethische productie, circulariteit, transparante communicatie en van eco-friendly en gerecyclede materialen. Marlot stond in 2019 in de Duurzame top 100.

Request booking for this expert

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.