Quintin Schevernels

Quintin spreekt Engels, Nederlands

Onderwerpen: Innovation, Start-ups

Services: Keynote, Panel, Presentatie

Meer info: LinkedIn, Website, Twitter,

Aanvraag expert

Quintin Schevernels

Quintin Schevernels

Quintin Schevernels

Quintin Schevernels (1971) adviseert zowel corporates als startups op het gebied van innovatie en groei. Hij is de auteur van het boek Suits & Hoodies dat op 17 december 2015 uit kwam. Door naar zowel succesvolle startups als naar succesvolle corporates te kijken, ontleedt hij in dit boek – op basis van 7 Essentials – het geheim van succes.

Quintin heeft vele jaren ervaring als executive en non-executive board member bij zowel corporates als startups. Hij heeft gewerkt voor en met beursgenoteerde bedrijven, private equity en venture capital. Zo zat hij o.a. in de directie van De Telegraaf, was hij de COO van VNU Media en de CEO van Layar. In deze rollen is verantwoordelijk geweest voor bekende merken als Relatieplanet, Tweakers, Nationale Vacaturebank, Speurders en Intermediair. Hij heeft VNU getransformeerd naar een online mediabedrijf. Bij Layar heeft hij een enorme groei bewerkstelligd en heeft hij uiteindelijk de verkoop van het bedrijf succesvol begeleid.

Naast zijn eigen bedrijf, The Q Factory, is hij bestuurslid bij de 1%club, zit hij in de RvC bij o.a. VONQ en Qompas, adviseert hij o.a. Influencer Marketing Agency en Bundle en is hij co-founder van fair fashion startup MOOR en van recruitment tool YEARN.

Zijn brede ervaring maakt dat hij een unieke integrale kijk heeft op het ondernemen van nu en de toekomst. Zijn lezingen gaan over de factoren die het succes van bedrijven bepalen. Hij sprak onder andere bij VINT, NXXTCH, WebTomorrow en DRUPA en hij geeft regelmatig gastcolleges op Nijenrode & AOG School of Management.

Verder is Quintin adviseur en coach en als investeerder betrokken bij diverse start-ups.

Quintin Schevernels bij Vint, juni 2016

In het nieuws:
Quintin SchevernelsQuintin in De Telegraaf: Starter krijgt minder geld.

Emerce: Eén procent van de startups slaagt

Sprout: Beperk de instroom van alle startups

Quintin at Startup Grind, Google for Entrepreneurs

Request booking for this expert

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.