Quintin Schevernels

Quintin speaks Engels, Nederlands

Topics: Innovation, Start-ups

Services: Keynote, Panel, Presentatie

More info: LinkedIn, Website, Twitter,

Booking request

Quintin Schevernels

Quintin Schevernels

Quintin Schevernels

Quintin Schevernels (1971) is specialist op het gebied van innovatie en groei. Hij is de auteur van het boek Suits & Hoodies dat in 2016 uit kwam. In dit boek ontleedt hij – op basis van 7 Essentials – het geheim van succesvolle startups.

Quintin heeft vele jaren ervaring als executive en non-executive board member bij zowel corporates als startups. Hij zat o.a. in de directie van Telegraaf Media Groep, was na een management buy out CCO/COO bij VNU Media en was CEO van Augmented Reality bedrijf Layar. Sinds juni 2018 is Quintin CEO van Funda. Daarnaast is hij actief met zijn eigen onderneming QSentie Ventures waarmee hij in jonge veelbelovende technologie bedrijven investeert en diverse commissariaten vervuld (o.a. bij VONQ en Infotheek Group).

Zijn brede ervaring maakt dat hij een unieke integrale kijk heeft op groei, innovatie en transformatie. Zijn lezingen gaan over de factoren die bepalend zijn voor het succes van bedrijven. Hij sprak onder andere bij Trendship, VINT, NXXTCH, NPM Capital en WebTomorrow. Daarnaast geeft hij regelmatig gastcolleges voor het MBA programma van Nyenrode en is hij regelmatig te gast als startup expert bij BNR, Quote en diverse startup competities.

‘De online lezing van Quintin was superleuk en interessant voor ons allemaal. Wij waren dus helemaal tevreden!’
–Sebastiaan Bergen Henegouwen, Modern Media Hub.

Quintin Schevernels bij Vint, juni 2016Request booking for this expert

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.