Quintin Schevernels

Quintin speaks Engels, Nederlands

Topics: Innovatie, Start-ups

Services: Keynote, Panel, Presentatie

More info: LinkedIn, Website, Twitter,

Booking request

Quintin Schevernels

Quintin Schevernels

Quintin Schevernels

Quintin Schevernels (1971) is specialist op het gebied van startups, innovatie, transformatie en groei. Hij is de auteur van het boek Suits & Hoodies dat op de short list stond van management boek van het jaar. In dit boek ontleedt hij – op basis van 7 Essentials – het geheim van succesvolle startups.

Quintin heeft vele jaren directie-ervaring met groei en transformatie bij zowel corporates als startups. Hij zat o.a. in de directie van Telegraaf Media Groep en VNU Media en was CEO van Augmented Reality bedrijf Layar en meer recentelijk van Funda. Daarnaast adviseert en investeert hij in jonge veelbelovende technologie bedrijven (o.a. BridgeFund, Expert Wired, Recruit Robin en Rise) en vervult hij diverse commissariaten (o.a. Effectory, FlexIT en Urban Gym Group).

Zijn brede ervaring maakt dat hij een unieke kijk heeft op groei, innovatie en transformatie. Zijn hoog-gewaardeerde lezingen en workshops gaan over de verschillende factoren die bepalend zijn voor het succes van bedrijven. Hij sprak onder andere bij Trendship, TechLeap, VINT, NXXTCH, NPM Capital en WebTomorrow. Daarnaast geeft hij regelmatig gastcolleges voor het MBA programma van Nyenrode Business University en London Business School. Hij is ook regelmatig te gast als startup expert bij o.a. BNR en Quote.

‘De online lezing van Quintin was superleuk en interessant voor ons allemaal. Wij waren dus helemaal tevreden!’
–Sebastiaan Bergen Henegouwen, Modern Media Hub.

Quintin Schevernels bij Vint, juni 2016Request booking for this expert

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.